Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Fotoreport: Uprising 2012!
5.9.2012     |     halliday Sekcia: Music / Reportáže

Fotoreport: Uprising 2012!


Pocet zobrazeni: 1674

Pri takej návštevnosti akú mal tento rok reggae festival Uprising 2012, len ťažko dokážeme v rámci fotoreportu vyhľadať samých seba. Vďaka firme Monster energy a nášmu fotografovi Robovi si teraz môžeme pozrieť report, ktorý šancu na vidinu nás samých zvyšuje.
Keby sme mali stručne zhodnotiť tohtoročný festival, musíme povedať, že išlo o zatiaľ najvydarenejší ročník. Super počasie, krásne ženy (aj muži) a neuveriteľne dobrá nálada. Možno budeme teraz trochu subjektívni, ale ťažko sa odosobniť od vlastného pocitu a zážitku. Pre nás boli festivalovým orgazmom kapely Asian Dub Fondation a Irie Révoltés. Nezapadali 100% do programu, ako typické reggae dancehallové kapely, ale o to to bolo zaujímavejšie.

Splneným snom bolo viacero skupín, ale najviac sme sa tešili na Antony B. Nechápeme na čom tento človek "sype", ale jeho pohyby boli úžasné, ako cele vystúpenie. Prekvapením a určite nie len pre nás bola show DJ´a Vadima a MC Yarah Bravo na Mungo stage. Množstvo návštevníkom seklo sánku od úžasu. Viacerí z nás to možno netušili, ale mali sme tam aj kysucký reprezent (selecta Halliday), ktorý backoval skvelého francúzskeho raggamana Tribumana v Circus aréne. Ich bratské vystúpenie vyžiarilo veľa úsmevov na tvári a roztancovalo množstvo z nás. Samozrejme ani jeden z headlinerov festivalu nesklamal.

Dôkazom bolo nekonečné more ľudí pred každým stageom. Teší nás, že sme spoznali kopec nových hviezd, o ktorých by sme za normálnych okolností ani nepočuli.
Úprimne sme zvedaví, čo nám prinesú organizátori na budúci rok, rozhodne budú mať čo robiť, aby prekonali ročník 2012!!!
Nech sa páči fotoreport, špeciálne od redakcie sewer.sk (autor: Robo, [email protected]):

loader