Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Uprising reggae festival 2012!!!!
18.7.2012     |     halliday Sekcia: Music / Novinky

Uprising reggae festival 2012!!!!


Pocet zobrazeni: 686

Tak ako niekto čaká na záverečných desať minút piatkovej šichty, my čakáme na 24. august. Pripomenieme vám, že vtedy sa koná jeden z najväčších reggae festivalov v Európe- Uprising festival na Zlatých Pieskoch v Bratislave.
Tento ročný line-up je pre nás osobne veľmi príjemným prekvapením. Môžeme sa tešiť napr. na Antony B (JAM), Asian Dub Foundation (UK), Lee Scratch Perry (JAM), Tarrus Riley (JAM), Zion Train (UK), Prago Union (CZ), Irie Révoltés (DE/FR) a mnoho ďalších veľkých hviezd. Nakoniec, postupne doplňovaný program nájdete TU.
Prostredníctvom sewer.sk vás budeme informovať o jednotlivých stage podrobnejšie. Aj keď hlavný žáner je prisúdený reggae štýlu, pestrosť festivalu je zaručená. Budeme mať možnosť počuť kapely z celého sveta a to cez žánre ako napr. dancehall, ska, hip- hop, dubstep, jungle, ... . Samozrejme, ak vás omrzí muzika, čomu moc neveríme, organizátori pre vás pripravili množstvo atrakcií. Takže kým odbije úvodná hodina festivalu, budeme vás postupne sprevádzať všetkými zaujímavosťami.

V prípade, že máte záujem zakúpiť si lístok na Uprising, okrem verejne známych predajných miest, si vstupenky môžete zakúpiť taktiež priamo v Zion clube v Čadci. K dispozícii budú lístky od pondelka (23.7.2012) za zvýhodnenú cenu 27 €(počet lístkov je limitovaný). Informácie si pýtajte u obsluhy alebo na [email protected] .

Zhrnutie:

Názov festivalu: Uprising reggae festival 2012
Miesto: Bratislava- Zlaté Piesky
Dátum: 24.-25. august 2012
Web: www.uprising.sk



Big Up Uprising!!!

loader