Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Uprising- Mungo´s station
21.8.2012     |     halliday Sekcia: Music / Novinky

Uprising- Mungo´s station


Pocet zobrazeni: 493

Mungo´s Hi-Fi sound sytem sa stal fenoménom po celom svete. Na Uprisingu im patrí samostatný stage, ktorý dokáže občas prehlušiť všetok zvuk navôkol (aj ten main). Tento rok je pre nás program tohto škótskeho soundu nesmierne zaujímavý, jeho sila nás prekvapila. Budeme tu počuť rozhranie štýlov cez dub, dubwise, dubstep, uk steppas, digital, jungle či dnb.
Tu sa o headlinerovy hovorí ťažko, radi vám predstavíme niekoľkých adeptov na víťaza, ktorým tu vlastne môže byť každý interpret.

Piatok (24.8.2012):
Veľmi nás potešila správa, že uvidíme vystúpenie vychádzajúcej reggae-dubovej hviezdy z Nemecka MC Longfingah & Rubadubstar. Samozrejme, že jedným z ťahúňov, nie len Mungo stage, ale celého festivalu, je britské zoskupenie Zion Train, jeho členovia dokonale premiešavajú hudobné štýly ako: reggae, dub, house, techno, pop a atď. Nadšencov jungle odvetvia potešíme informáciou, že im zaspievajú a zahrajú Top Cat & Tenor Fly. Ďalším obohatením krásneho večera bude rodák z Londýna vyrastajúci na Jamajke Mr. Williamz. Nesmieme zabudnúť ani na sound sytemy ako špičkový Mungo´s Hi-Fi alebo Part2Style z Japonska. Ďalší účinkujúci v piatkovom programe: Saigon Project, Juju Planet Dub, Chungo Bongo.

Sobota (25.8.2012):
O MC Zhi sme mali možnosť počuť cez feat. s MC Longfingah a skladbu Keep On Rolling od iLLbiLLY HiTEC. Na Uprising príde spolu s Symbiz Sound, ktorý tvoria dvaja kórejskí bratia žijúci v Berlíne. Veríme, že najväčším buldozérom, čo prevalcuje všetko, bude MC Soom T. Ako o nej hovoria organizátori Uprisingu „Malá veľká žena s obrovskou zásobou silných lyrics“, taká je aj realita. Ďalšou nie len krásnou ženou nášho stage je latinsko americká MC Yarah Bravo. Na Uprising príde so svetoznámym producentom DJom Vadim. V ich sete nájdeme reggae, rap, dubstep a drum&bass, takže je sa na čo tešiť. Okrem nich uvidíme interpretov: Solo Banton & Jahtari, Slauka, Siba,.... .

Veľa z nás malo problém opustiť tento stage aj keď hrali najväčšie esá festivalu, tušíme, že tento rok to bude rovnaké!!!

Uprising na Zlatých Pieskoch v Bratislave 24-25.8.2012!!!!

Videa:












loader