Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
FOTO+VIDEO! Skatepark Nová Bystrica žije!!! Exclusive video od Martina Sitáša!
19.9.2011     |     pastwo Sekcia: Board / Rozhovory

FOTO+VIDEO! Skatepark Nová Bystrica žije!!! Exclusive video od Martina Sitáša!


Pocet zobrazeni: 2669

Akiste všetci viete, že v obci Nová Bystrica už je štvrtým rokom postavený skatepark. Na starosti ho má občianske združenie Skatepark Nová Bystrica. Všetky dôležité info nájdete tu na sewer.sk! Noviniek je ako každý rok dosť, tak si prečítaj článok, pozri fotografie a najmä video z pohľadu jazdca!!!



Tohtoročná najdôležitejšia info je, že sa podarilo zrealizovať projekt za pomoci Zamestnaneckého fondu Holcim a Pontis, ktorí darovali dotáciu vo výške 1200Eur. K realizácii projektu dopomohol kostrabike.sk a Down hill Čadca svojimi skúsenosťami, aby projekt prebiehal hladko a úspešne. Vďaka tomu je v skateparku nový foam pit – skok do peny. Celý skatepark je natretý a povrch prekážok je opravený.

image



Aby toho nebolo málo, skatepark sponzoruje ešte Obec Nová Bystrica, ktorá svojimi finančnými príspevkami aspoň čiastočne zabezpečuje chod skateparku. A je predbežná dohoda na tom, že budúci rok sa bude opravovať asfaltový povrch, na ktorý sa navezie nový jemný asfalt, lepší ako ten doterajší.



O tomto sa mohli presvedčiť prví účastníci Madman Bike Campu, z ktorého video uvidíte v najbližších dňoch!

image



Občianskemu združeniu sa podarilo postaviť Mikro rampu, ktorú ste mohli vidieť aj na akcii Street Chill pred nedávnom v centre Čadce! Report už čoskoro! Veľký sponzorský dar na ňu venovala firma Velm s.r.o. z Novej Bystrice.

image




Obrovská vďaka patrí i ostatným podnikateľom, firmám a firmičkám, ktorí vždy ochotne poskytnú lepšiu cenu aby pomohli dobrej veci. A v neposlednej rade všetkým Vám chalani, čo pomáhate na brigádach pri stavbe prekážok, pretože je to Od nás pre nás!!!





Túto sobotu bol v skateparku jeden z najlepších Freestyle MTB riderov Martin Sitáš. Tento profík sám, ochotne a rád vzal gopro a natočil edit na vysokej úrovni! Tak to čekuj!

VIDEO od Martina Sitáša:





Video: Martin "jama" Sitáš
Text, foto: pastwo


viac info o skateparku: web, facebook

loader