Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
MEGAREPORT!!! 4 krát Michal in Málaga - slovami Michala Majerka o tripe do Španielska!!!
23.2.2011     |     pastwo Sekcia: Board / Rozhovory

MEGAREPORT!!! 4 krát Michal in Málaga - slovami Michala Majerka o tripe do Španielska!!!


Pocet zobrazeni: 2970

Keďže zima na Slovensku je dlhá, studená, a ako iste uznáte, absolútne neprajná pre skateboarding, rozhodli sme sa vycestovať niekam južnejšie a to v zostave Michal „Smrťák“ Horečný (ZA), Michal „Maják“ Majerko (PB), Michal „Sili“ Illa (BA) a Michal Barta (BA). Ceny leteniek jednoznačne určili cieľ - Málaga, Španielsko.


Výlet sa začal 9. februára odletom z Letiska M. R. Štefánika. Do Málagy sme prišli okolo siedmej, rýchlo sa ubytovali a hneď išli obhliadnuť prvé spoty. Celý týždeň tradovala pohodičková nálada a všetci sme sa viac venovali oddychu na pláži a flákaniu po centre mesta. Počasie nám prialo po celý čas a tak sme sa mohli venovať aj tomu nášmu jazdeniu. Prešli sme značnú časť polmiliónového mesta a našli viacero pekných spotov, kde sme aj natočili zopár záberov. V okolí centra sa pohybovalo neskutočne veľa policajtov a tak bolo jazdenie na jednom mieste väčšinou časovo obmedzené. Raz sa nám dokonca pokúšali dať pokutu vo výške 200€, ale našťastie im nepomohla ani početná prevaha 8:3. Stačilo zo seba urobiť miernych idiotov, ale čo by človek nespravil pre peniaze :-)

Nakoniec sme ešte prešli niekoľko kultúrnych pamiatok, nakúpili suveníry, pomaly sa pobalili a pobrali späť na Slovensko. Tu nás čakalo „nádherné“ prekvapenie v podobe nenormálnej zimy. V Španielsku sme mali úžasných 20 stupňov v tieni a po vystúpení z lietadla nás „ovalila“ nenormálna zima mínusovej teploty. Ostáva už len veriť v skorý príchod leta!



VIDEO!!!





Text: Michal Majerko
Foto: Michal 4
Video edit: Marian Hrnciar DEADICATED 2011
Music: JAKE BURSICK BENGABOY



loader