Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
FOTOREPORT: Game of S.K.A.T.E. v bratislavskom PKO!!! Posledná skate súťaž tohto roka!
10.12.2010     |     pastwo Sekcia: Board / Rozhovory

FOTOREPORT: Game of S.K.A.T.E. v bratislavskom PKO!!! Posledná skate súťaž tohto roka!


Pocet zobrazeni: 3032

Máme tu pre Vás ďalší report! Tento krát výnimočne nie je o snehu! V našom hlavnom meste sa konala, ako každoročne, Game of S.K.A.T.E. v PKO!!! Michal Majerko prezývaný Maják, ako jeden z popredných Slovenských skateboardistov sa zúčastnil! A napísal exkluzívne pre Sewer.sk report!

Maják od týchto čias bude pre Vás prinášať reporty zo sveta skateboardingu. O fotky sa postaral samotný vedúci súťaže Peter Mercell! Takže, na sewere stále niečo unikátne!!! Ček it!



V nedeľu 5. decembra sa uskutočnil záverečný závod tohtoročnej skateboardovej sezóny, ktorý sa už tradične konal v Bratislavskom PKO! A to za účasti vyše 120 registrovaných jazdcov zo Slovenska a Českej republiky!!! Neuveriteľné!!!

Už niekoľko rokov sa tradične koná v Bratislave závod game of S.K.A.T.E. ako koncoročné ukončenie skate sezóny. Vždy to bola príjemná akcia plná výbornej zábavy a náročných trikov.
Celá akcia začala na pravé poludnie, kedy sa spustila registrácia. Registrovalo sa viac ako 120 jazdcov, čo bolo viac než dosť a každému bolo hneď jasné, že akcia potrvá až do večera.

Objavilo sa aj veľa známych mien ako Horečný, Mihala, Pavlačič, Habanec, Ceral a veľa veľa ďalších. Po dvojhodinovom rozjazdení a rozdelení jednotlivých jazdcov do dvojíc sa mohlo začať.

Od začiatku padali náročné technické triky a to hlavne od českých bratov, no zahanbiť sa nedali ani naši jazdci ako napríklad Janko Mihala či Michal „Smrťák“ Horečný. Po náročných súbojoch sa nakoniec vo finále, ktoré sa šlo až po dvadsiatej hodine, ocitli traja najlepší: Michal Horečný (SK), Maxim Habanec(CZ) a Arnošt Ceral(CZ) . Únava najviac zmohla Michala, ktorý opustil finálový súboj ako prvý a tak skončil v celkovom hodnotení na slušnom treťom mieste.

Nekonečné predstavenie mali diváci z českého duelu, kde padlo neskutočné množstvo obtiažných trikov. Takmer vyrovnaný súboj skončil po viac ako 10 minútach v prospech Maxima, ktorý skončil na prvom mieste.

V dievčenskej kategórii sa najlepšie umiestnila Alica Raticová.

O hudobnú koncertnú vložku sa postarali Tomáš Hafner a Moloch Vlavo.

Pod akciu sa postarali ľudia ako Pán organizátor Peťo Vrbický, značka Adidas a riaditeľ organizačného týmu Peťo Mercell.


Text: Michal Maják Majerko
Foto: Peter Mercell


loader