Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
DJ SVEN ft. KANDA - Beat for MC Kures
6.8.2008     |     thez Sekcia: Music

DJ SVEN ft. KANDA - Beat for MC Kures


Pocet zobrazeni: 30060

Do diss kotlíka, ktorý bublá v Žiline už nejaký ten piatok pribudol ďalší trek od DJa SVENa v spolupráci s Kandom, ktorý mali na svedomí prvú časť beefu t.j. KANDA vs. KURES. Predchádzajúce tracky, ako aj novinku si možete sosnuť na našom webe. Spolu s trackom prišlo aj vyjadrenie od Svena, ktoré kukni nižšie. Rozmýšľal som hodnú chvíľu čo duchaplné tu napísať, ale moMENTÁLNA vyčerpanosť nedovoľuje, tak to nechám na komentáre, tie sú od toho tu...

Vyjadrenie:

Priestor, ktorý som dal Kandovi na mojom mixtape na to aby pozdravil Kureja (aka Kuresa) nebol samozrejme bez dôvodu. Je to iba kvôli tomu, že Kurej sa nám vtieral odjakživa do zadku, chcel s nami hrávať koncerty a byť veľký kamarát. Ale v skutočnosti vždy závidel ako kokot. Pár dní pred zverejnením "Všetci skapete" som ho prichytil ako ohovára úplne celú kapelu a pritom to hral pred nami vždy aký je on náš brat a ja neviem čo všetko. Taktiež sa pár krát sťažoval že by si rád zadissoval na Kandu, ale nechce byť ten ktorý ten beef začne. O to väčšie bolo moje prekvapenie keď najtvrdšiu časť svojho treku venoval Teslovi, ktorý s celou záležitosťou nemá vôbec nič spoločné.

Na ten jeho diss kde si povymýšľal kopu nezmyslov sa ani neoplatí nič nahrávať, lebo je trápny ako Kurej sám o sebe. Ale čosi tu pre neho predsa máme a to download mp3 - "Beat for Mc Kures". Vždy odo mňa žobral beaty tak mu teraz jeden takto verejne poskytujem. Ten beat celkom korešponduje s Kurejovým komickým prejavom...
Spestril som ho skrečmi na ktoré som použil záznam z nedávneho koncertu skupiny Real Werbal, kde dav nadšene skandoval "Kures je gaaaay".:))). Týmto by som sa rád poďakoval Real Werbalu za poskytnutie zvukovej stopy.

Na záver by som Kurejovi doporučil, aby sa trochu ukludnil keď nahráva, lebo v tom jeho disse chrčal jak keby mal záchvat. Ako keby ho dusil ktosi. Tejk it iiiiiizyyy, Kures!:)))
... DJ SVEN, TRAGIKOMIX

DOWNLOAD:
DJ SVEN feat. KANDA - Beat for MC Kures


DJ SVEN live:

7. 8. 2008 Kubikova,
8. 8. 2008 KINGSTON, ZILINA,
15. 8. 2008 PLANET MUSIC CLUB, POVAZSKA BYSTRICA,
22. 8. 2008 Kingston, Zilina,
27. 8. 2008 SIRIUS CLUB, BREZNO,
29. 8. 2008 KINGSTON, ZILINA,
30. 8. 2008 DOPLER, BRATISLAVA


loader