Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
KURES - Nenechám si od nikoho srať na hlavu... Odpoveď na diss
25.7.2008     |     thez Sekcia: Music

KURES - Nenechám si od nikoho srať na hlavu... Odpoveď na diss


Pocet zobrazeni: 30138

Tí, čo pozorne počúvali Všetci skapete mixtape od DJa SVENa a dostali sa až na koniec, určite postrehli krátky diss track na člena exRapidamente - KURESa, ktorý sa ukrýval v outre spomínaného mixtejpu. O tento diss sa postaral KANDA z exNočného Vlaku taktiež zo Žiliny.


Netrvalo dlho a na svet sa dostáva aj odpoveď od Kuresa vo forme tracku, ktorý vám ako prvý ponúkame na stiahnutie. V obidvoch diss trackoch figurujú osobné informácie, takže menej zainteresovaným asi nič bližšie nepovedia, ale je dobre vypočuť obé strany a až potom si urobiť celkový dojem o osobe.
Spolu s trackom mi Kures zaslal aj krátke vyjadrenie k celej kauze, ktoré je priložené nižšie. Takže čítaj, počúvaj, rozmýšľaj a komentuj!

Vyjadrenie:

Zdrawim v prvom rade chem povedať ze som neni daky diss master ani nič podobné a veci typu dissy mňa ako aj celú kapelu iba brzdia v robote.Odpoveď som robil velmi nerád ale okolnosti si to žiadajú. Ku celej tejto kauze sa
vyjadrím jednoducho s kandom boli potýčky hádam od jakživa niečo podobné bolo na spadnutie už dlho to beriem. Jediná vec ktorá ma mrzí je že sa v tom angažoval Sven a Tesla inak ľudia mne v celku blízky. Preto celú odpoveď adresujem skôr len Kandovi a Sven a Tesla su spomenutí len z principu a nemusia to brať osobne.

Neznášam podobné veci a odpoveď na kandov diss bola urobená z
nutnosti aby sa vedelo že si nenechám srať na hlavu lebo by to malo dopad
na celú kapelu. V poslednom rade dik tieňovým osobám ktoré nebudem menovať nech sa nepriamo nezapoja do tejto zabomyšej vojny.trek je urobený osobne a je určený najmä pre zúčastnených a nie pre ľudí touto odpoveďou je pre mňa celá vec mŕtva a ďalej robíme svoje. Takže nechajme haterz nenávidieť to im ide ...
Kures

Download:
KURES - Zmrzlinár


loader