Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
KURES 05: SVEN-NECH IDE AJ DO PICI!!!
18.8.2008     |     joSko_swr Sekcia: Music

KURES 05: SVEN-NECH IDE AJ DO PICI!!!


Pocet zobrazeni: 55532

..........Najnovší diss a vyjadrenie od Kuresa..........

"Dôvod prečo veci riešim na nete je ten,že som sa osobne konfrontoval so swenom pri prítomnosti svedkov a opýtal som sa ho či mu neni trápne si vymýšlať vyjadrenia ako male decko tak mi odpovedal iba .."


VYJADRENIE:
Pre internetových kritikov:
Dôvod prečo veci riešim na nete je ten,že som sa osobne konfrontoval so swenom pri prítomnosti svedkov a opýtal som sa ho či mu neni trápne si vymýšlať vyjadrenia ako male decko tak mi odpovedal iba no commnet.A keď som sa ho opýtal zoči voči nech povie čo je na zmrzlinárovi o ňom vymyslené,že čakám tak sa otočil očervenel a odišiel preč. Preto jediná možnosť ako dať veci na pravu mieru je tu.

Celá kauza vznikla na Hip hop feste kde sme sobotu všetci sedeli a ja som swenovi povedal, že jeho hudba u mňa stoji za piču a že sa mi to nepáči to bolo všetko Swen sa zdvihol telefonoval kandovi či ma nejdu dissit.Človek ktorý sa hýbe v hudbe by mal kritiku skôr považovať za devízu ale Swen je zakomplexovany kolik takže vznikol prvý diss. Najsmutnejšie je to, že keď Swen zistil že kanda to nahral na piču a že to cele stoji za dva kokoty konské
vypustil fámu na vlastného mcho (teslu), že on daval informacie kandovi iba preto aby som nasledne zdissil nepravom aj jeho a on mal v ďalšom boji spojenca byť teslom tak mu rozjebem piču ked dojde z ibizy.
Preto plnym pravom cakam na teslovu odpoved a dopredu upozornujem ze odpoviem ja na nu ale zas len na swena lebo stoji za setkym co sa tu deje
a postval proti sebe mna a teslu.

Co sa tyka swenovho vyhjadrenia dostal som nessocet telefonov od ludi ktory
boli pritomni ze co za bludy tam swen napisal.Za prve nikdy som nechcel ani nechcem a ani nebudem chciet hudbu od swena mam svojho producenta ktoreho hudby mi sedia najviac preto sa aj swen nasral ked som ho s tou jeho poslal do pici takze to je jedna vec.

Ku koncertom prave swen bol tym clovekom ktory na kazdej chate a v meste sa ma pytal ci s nimi neodohram koncerty na to som mu povedal ze mam sam toho moc ale ak ma budu potrebovat rad to s nimi odohram - takze takto sa mu vtieram do riti.

Cim prichadzam k dalsej casti swenoveho vyjadreni a to zmrzlinar na pockanie
zavolam 10 ludi komu swen telefonuje kam ma odbocit pripadne komu ma dat pred nost plus mrte pic z bordelu pred ktorymi beha v kapuci aby ho nepsoznali takze ak mi ukaze jednu vec ktora je vyymslena tak mu za to vylestim okuliare.

K tomu aky som falosny len tolko:

Najvecie ujeby si mal swen ze kam to chcem zavesit ten diss ze hadam len na sewer.sk kde to precita 10 ludi. A sam si volal Thezovi ci ti tam neuverejni tvoju odpoved s tym ubohym vyjadrenim po druhe strasne si sa smial na skupine real werbal aky su detskí a zaostali ze sa to neda pocuvat a ked som ta zostrel zmrzlinarom tak im volas aky su popici ci ma nejdu dissit tiez. Swen vsetci co ta pozanju vedia a to mi staci.

Preto by som sa necudoval keby kazdu chvilu prisiel diss od Lacika a Tibixxa
tvojich novych najlepsich kamosov s tvojou hudbou. No skus stastie s nimi teraz.

Rozdiel medzi nami je ze ja koho poslem do pici to myslim vazne a viac sa k tomu nevracam ty picujes de sa da a potom su ti dobre aj tie nuly na vlastne rady hadzes spinu len aby boli v tom s tebou Swen si bezargumentna bezcharakterna nula akou ja budem vzdy iba pohrdat.

Kures05


Download:
KURES - SOS

r

loader