Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Bike profil: Kedap
22.11.2008     |     pastwo Sekcia: Bike / Rozhovory

Bike profil: Kedap


Pocet zobrazeni: 8859

Asi neviete, ale úplne prvá Skateparková prekážka nebola vyrobená v Novej Bystrici, ale v Turzovke. Už nejaký ten rok tam majú taký mini funbox s priľahlým transfer rádiusom. A práve z tohto mesta pochádza aj rider Kedap. Biker metalista.. asi neexituje lepšia kombinácia pre Freestyle MTB!
Stačilo mojich trápnych rečí. Nech hovorí Kedap!


Kto si?
No tak, narodil som sa v malom meste ktoré sa volá Turzovka. Prezývajú ma Kedap. A svoj život som zasvätil bajku a metalu. Moje pravé meno je Michal Pavúk a mám 18. Chodím na drevársku školu do Krásna nad Kysucou a odbor: management drevárskej výroby.

Koľko jazdíš ? A čo jazdíš?
Jazdím od narodenia ako každý normálny chalan, ale aktívnejšie som začal jazdiť pred 3 a pol rokmi to bol čas kedy som sa prvý krát začal kontaktovať so Sewerom. No a snažím sa jazdiť Freestyle MTB alebo inač povedané street. Je to nová disciplína, ale zato veľmi populárna a veľmi pekná a potom nikdy nepohrdnem poriadnym Freeridom, alebo zjazdom pri ktorom sa dokážem odreagovať a užiť si adrenalín v plných dávkach.

S kým jazdíš ? A kde jazdíš?
Jazdím s miestnymi rajdermi ktorých som si pomaličky vycvičil a potom som začal jazdiť so Sewerakmi a zvyšnými Čadčianskymi rajdermi. Hmm a otázka kde jazdím no tam kde príde kde je priestor na to a dá sa tam super pojazdiť bez toho aby vás okolitý ľudia vyháňali. To sú napríklad nejaké Skateparky, Bikrosové trate a iné miesta určené pre jazdenie.

Ako si sa dostal k bajku?
Začalo to pozeraním videí na youtube, začalo sa mi to páčiť a snažil som sa to napodobniť.
Začal som sa učiť triky a snažil som sa jazdiť inač ako ostatný, viac freestajlovo. Po kontakte so sewerom som sa začal o to tak zaujímať, že som si zohnal novy bajk a začal som jazdiť aktívnejšie a začal som sa učiť čím ďalej Ťažšie triky.

Obľúbený jazdci?
Fabien Barbell, Cédric Grácia, Filip Polc, a ďalší neviem ich mená ostatných to sú to jediné mená ktoré poznám. Pretože sa moc nezaujímam o to ako sa volajú ale o to ako jazdia.

Sponzoring?
Mojim snom je sa stať profíkom a jazdiť so špičkou rajderov sveta.
Ale hlavne jazdím pre seba a pre svoje potešenie. A trocha aj preto lebo to potrebujem k svojmu životu. Bez biku si momentálne ani život neviem predstaviť pretože bike je pre mňa ako droga bez ktorej nedokážem žiť.

Ďakovačka
Chcem sa poďakovať Dexťovi ktorý mi zrobil výsluch a ukázal mi portál, cez ktorý som sa dostal k Seweru. Potom sa chcem poďakovať chalanom zo seweru, že ma dotiahli tam kde teraz som a mojej rodine že ma vtom rešpektuje a podporuje.


text: DEXTO
fotografie: PATES

loader