Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Bike profil: FOXX
3.11.2008     |     pastwo Sekcia: Bike / Rozhovory

Bike profil: FOXX


Pocet zobrazeni: 7846

Po strašne dlhej dobe tu je konečne BIKE profil. A začneme hneď z ostra, lebo pod ranu sa mi dostal momentálne najlepšie jazdiaci BMXer Seweru. Isteže na naše podmienky by sa dalo povedať, že to je tým, že tu jazdí málo ľudí. No z vlastných skúsenosti Vám poviem, že FOXX by sa nestratil ani v iných mestách a krajoch. Však posúďte sami v jeho fotoalbume, no najprv si Foxxa predstavme v krátkom interview...


Zdarecc, tak sa nám predstav a povedz nám čo to o sebe.
Nazdar volám sa Ladislav Vojtek prezývaný Foxx, narodil som sa 23.7.1991 a snažím sa nejako jazdiť na bajku, aktívne asi dva-tri roky.

Tak nám povedz niečo viac o tvojom jazdení nie? Ako si s tým začal?
Keď som bol ešte malý frkan, zložil som si po domácky vyrobenú “BMX“ na ktorej som začal haluziť. Potom som zistil že to s tým šrotom sa už viac nedalo, tak som si kúpil moju prvú ozajstnú BMX GT-ZONE na ktorej sa omnoho lepšie učilo skákať. Na nej som sa naučil moju prvú 360, ale neskôr som zistil že som mal dosť krátky rám. Takže som ju musel predať a na novú som musel dosť veľa makať. Nakoniec boli prachy zozbierané a kúpil som si svoj vysnívaný bike: WE THE PEOPLE na ktorom som už začal robiť náročnejšie triky.

Takže We The People, až takto husto? Čo to je za mašinu?
No tak bike sa skladá z rámu WTP Phoenix, ma dvojité ráfy a celý bike je na priemyslových ložiskách. To sa mi stačí raz rozbehnúť a dôjdem až domov z DHCA skateparku hehe. Ďalej samé vytunené komponenty WTP, čiže celkovo je bike veľmi ľahký a hravý. Celkom ojedinelý úkaz na Slovensku, hehe.

A s kým rád chodíš jazdiť ?
Rad chodím jazdiť s ľuďmi čo majú 2 kolesá :D mino, pastwo ale aj so všetkými skatermy z okolia. I keď trocha zavadzali ale dokázal som si zvyknúť dávať pozor na 4 kolieskových haluzmanov :D

A kde?
Najme do DHCA skateparku niekedy zájdem do susednej dediny Stará bystrica na street a aj v Čadci nedávam pokoj druhým :-)

No tak sa asi blížime ku koncu, chceš sa niekomu poďakovať?
No jasne že hej, ďakujem tím ľuďom, čo so mnou jazdili celý čas: pastwo, mino, skaters, ďakujem rodine a priateľom. A to je asi vše, díík za rozhovor a niekedy vidíme, hehe, čaaau!

Aj ja dík a prajem ešte veľa úspechov, máš talent!


fotografie: PATES

loader