Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Končíme, lúčime sa a ďakujeme..
16.9.2013     |     josko_swr Sekcia: Ostatné / Blog

Končíme, lúčime sa a ďakujeme..


Pocet zobrazeni: 2179

Na našej nedávnej kolekcii tričiek, som na vnútornú stranu nechal dotlačiť text "8 rokov rastieme a vyvíjame sa spolu s Vami", dnes Vám bohužiaľ musím oznámiť, že náš vývoj sa práve skončil. Portál SEWER.sk končí a bude v najbližších dňoch vypnutý. Nejedná sa o žiadny vtip, či maskovací manéver aký nedávno predviedol napríklad refresher. Náš koniec, je definitívny.

Roky rokúce som sa s veľkou zásluhou mnohých ďalších snažil z ničoho spraviť niečo viac. Hoci sa mi to nepíše ľahko, faktom je, že sa nám to podarilo len čiastočne. Neplačeme, boli a sú tu iní a lepší, ktorí uspeli a zabrali, keď my sme už nevládali a zaspali. Sme si vedomí, že v rámci Slovenska, sme nikdy moc vody nenamútili, no zároveň sme hrdí, že v rámci žilinského kraja a špeciálne našej základne, v rámci okresu Čadca, sa nám podarilo budovať a podporovať scénu od základu a ako najlepšie sme vedeli. A hoci sme sa nevyhli hádkam, dissom a úrážkam, nikdy sme sa nemuseli hanbiť povedať JA SOM SEWER.

Dnes končíme, lúčime sa a ďakujeme všetkým naším fanúšikom a partnerom, ktorých sme si za roky dokázali získať. Vždy sme to robili pre Vás, pre scénu, pre túto komunitu šikovných, kreatívnych a svojských ľudí..tak si nás prosím pamätajte!

S pozdravom

súčasná i minulé redakcie SEWER.sk



PS: Na záver už len jedno jediné, nie v mene redakcie, ale svojom vlastnom, poprosím všetkých rapperov, no najmä posledného jediného, skutočného, pravého záchrancu SK rapu, ól kajnd of mjuzika a.k.a. hausovo-popového kráľa, ktorý túto a mnohé svoje ďalšie imaginárne scény sám vybudoval, aby, keď s týmito fraškami skončia a z rapu vymačkajú aj posledné € až ostane všetkým len na smiech, zhasli svetlo..ďakujem a gratulujem! Svojou hamižnosťou a falošou aktívne zabíjate rap na Slovensku a ľudia Vám za to ešte dávajú rešpekty a žerú to..(joSko_swr)

loader