Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Secret Walls X Slovakia: RAKETA vs IGNOR13
29.8.2013     |     tlačová správa Sekcia: Graffiti / Novinky

Secret Walls X Slovakia: RAKETA vs IGNOR13


Pocet zobrazeni: 821

Posledný 1/4 finálový súboj ilustrátorskej súťaže Secret Walls X Slovakia, predstaví dvoch úžasných umelcov z dalších dvoch Slovenských miest.

Streetový umelec Raketa je z Ružomberka a je súčasťou dvojice Marek a Marek. Vyštudoval transport dizajn na Všvu, umeniu sa venuje od malička. Jeho idoly su DAIM a HERAKUT z Nemecka ETAM cru z Polska. Preferuje streetart smerovaný k charakterom a každý umelecký smer je pre neho inšpiráciou. Jeho oblubená komiksová postavička je Spiderman.

Raketa sa postaví zoči voči priekopníkovy tetovania na Slovensku, zakladatelovi Examen Tattoo menom Ignor13.

Ignor13 je z Trenčína kde vedie tetovacie štúdio Examen Tattoo. Čierna farba je mu blízka keďže väčšinu času s ňou trávi kreslením na kožu. Svoj talent predviedol na nespočetne Tattoo Conventions v Európe.

Tak ako streetart aj tetovanie je neodlúčiteľnou súčasťou sveta ilustrácie. V poslednom ročníku Secret Wars Slovensko sa z tatérov predstavil výborný ITO z Wolftown studio ale je treba pripomenúť že z pomedzi účastníkov tetujú aj Weni, Animo, Cuztome a mnohý ďalší.

Secret Walls touto epickou vojnou štýlov ukončí ¼ finálové súboje a porota a diváci rozhodnú o poslednom postupujúcom. 90 minút napätia, len čierna farba a talent a fantázia bojovníkov to je najväčšia ilustrátorská súťaž na planéte. Zatiaľ sa do semifinále prebojovali Neznámy, Marek Čina a Dian.

Unikátny súboj čiernej a bielej, dvoch odlišných svetov ilustrácie si môžete vychutnať v piatok 6.9. v KC Dunaj v Bratislave. O hudobný doprovod a velkú afterparty v rytme breakbeatov a ghettofunku sa postarajú Dj Wosa a Dj Hlavolam. Vstupné len 3 Euro.

Kedy: 6.9.2013 od 21.00
Kde: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Hudba: Dj Wosa/ Dj Hlavolam
Vstup: 3 Eura
Titulok: Posledný ¼ finálový súboj ilustrátorov Secret Walls X Slovakia predstaví Tatéra z Trenčína a Streetového umelca z Ružomberka
FB event: facebook.com/events/515030101907598/
Video:


Raketa: facebook.com/pages/MAREK-A-MAREK
Ignor13: www.examentattoo.sk

image

loader