Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Makoffest 2013 začína už tento víkend
28.8.2013     |     josko_swr Sekcia: Lifestyle / Novinky

Makoffest 2013 začína už tento víkend


Pocet zobrazeni: 1247

Dámy a páni čas sa neúprosne kráti a je nevyhnutné dôstojne odprevadiť posledné lúče superhorúceho slnka. Ak si ešte nezaregistroval, že existuje MAKOFFEST, vedz, že Ťa naň pozýva aj Idea, alebo loco team Dano & Kubez a ak Ťa nepresvedčí už ani Moloch, je to zlé. Street artisti brúsia fixy, skateboardisti pritiahli trucky, hasiči naplnia bazén a break dancers nevedia ktorá čapica má lepší sklz. Mystika už vymenil pásku v kamere a Skatana zaostrila práve na tvoju romantickú tvár. Master of weather, lord Jozef Illko hlási prekrásne počasie. Bude grill, pivo, makoffola, víno, limo, láska a mier.

Podstatné ale je, že sa predstavia: VEC, SMOLA A HRUŠKY, PUDING PANI ELVISOVEJ, FROM OUR HANDS, BOYBAND - BOY WONDER & IDEA, KARAOKE TUNDRA, HUDBA Z DOLA, SEVER ZEME či DANO & KUBEZ a ďalší sympatickí interpreti. Z Košíc sa teleportuje writer Weni, z prešova ilustrátor Marek Cina a zo Žiliny Aďa. Precvič si scratchovacie prsty na workshop so SPYREXOM. Máme bazén, krkovičku aj krídla, klobásu a určite bude čo vidieť, počuť aj skúsiť.

Lístky si môžeš stále kúpiť v predpredaji za 7 €: KNIŽNICA - DK MAKOV, PENZIÓN POĽANA - MAKOV, POHOSTINSTVO GAZDOVKSÝ DVOR - HORNÝ KELČOV, POHOSTINSTVO TROJKA - VO VYSOKEJ NAD KYSUCOU, O2 PREDAJNÉ MIESTO - TURZOVKA, POTRAVINY KONTRÍKOVÁ - KORŇA, ROXY - VODKA & MUSIC BAR ČADCA a vedz, že Ti ticket dopravíme kamkoľvek. Stačí sa ozvať na: 0910 575 355. Ak by si náhodou potreboval vstup free spolu s tričkom a fotku s Vecom, Wonderom či PPE zapoj sa do súťaže ktorej pravidlá nájdeš na FB / Makoffest.

Dúfam, že sme Ťa presvedčili. Si predsa jeden z rozhnevaných, nemáš večer kam ísť, nebaví Ťa boočik, pokec ani konzola. Mal by si vedieť, že sme to pripravili pre Teba a všetkých Vás čo chcete zažiť dobrodružstvo tam, kde by to naozaj nikto nečakal.

IDEA:

MAKOFFEST 2013 / IDEA / pozvánka from Beta M. on Vimeo.

DANO & KUBEZ:


MOLOCH VĽAVO:

loader