Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
4. časť epizódy JSHH s Vecom je tu
8.8.2013     |     josko_swr Sekcia: Music / Novinky

4. časť epizódy JSHH s Vecom je tu


Pocet zobrazeni: 2310

Po kratšej pauze spôsobenej začiatkom prázdnin, dovolenkami, horúčavami a mnohými prijemnými povinnosťami sa chalani z JSHH späť s novou epizódou zo svojho seriálu. Určite nikomu z vás neušlo že účinkujúcim bude starý pán Vec aka Branči Kováč.

image

Premiére samotnej epizódy tohto seriálu už tradične predchádzalo uverejnenie jednozaberového klipu k Vecovej skladbe „V igelitovej taške“, ktorá sa nakrúcala koncom júla na streche populárneho Bratislavského internátu v Mlynskej Doline.



Grom spomínanej epizódy sa stal zostrih toho najzaujímavejšieho čo Branči Kováč o sebe prezradil počas pohodového 3 hodinového nakrúcania v Bratislavskom KC Dunaj. Pokiaľ ste zvedavý ktorým smerom sa uberala 25 minútová epizóda s pravdepodobne najdlhšie u nás pôsobiacim raperom, djom a producentom, neváhajte klikajte na nižšie uvedené video a užívajte wk-tk-čk-wk-tk-tk-čká.

VIDEO EPIZODA :


Čo sa týka samotného projektu, chalani tento týzdeň spustili novy web www.jasomhiphop.sk, kde pre JSHH spustili aj podporný program. Nakoľko sa snažia udržať seriál na úrovni nezávislej od sponzorov a tretích strán, chcú fanúšikom ponúknuť možnosť podpory drobnými finančnými príspevkami, ktoré by pomohlo produkčnému a technickému zabezpečeniu ďalších epizod. To všetko už na ich webe www.jasomhiphop.sk/podpor-nas/. Okrem sekcie podpor nás sa na webe nachádza aj sekcia FANZONE, kde môžu priaznivci projektu hlasovať za svojich favoritov do nasledujúcich epizod a zároveň vyjadriť svoj názor na doterajšie časti.

Celá séria je produkčne zastrešovana produkčnou agentúrou TOXPRODUCTION.SK
/ facebook.com/toxproduction.sk

Ja Som Hip Hop sleduj aj na facebook.com/jasomhiphop.

loader