Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
V Čadci sa počas hodov otvorí nový klub SIXX!
31.7.2013     |     tlačová správa Sekcia: Lifestyle / Novinky

V Čadci sa počas hodov otvorí nový klub SIXX!


Pocet zobrazeni: 2211

Informácie o novom klube sa šuškajú po celej Čadci už vyše mesiaca, a tak sme sa opýtali kompetentných, čo to vlastne bude zač, a ako to celé bude vyzerať.

Priestory pôvodného Tassa práve rekonštrujeme. Chceme, aby sa ľudia z Čadce a okolia vedeli hlavne príjemne a dobre baviť na kvalitných párty v priestore, ktorý je štýlový a čistý“, hovorí jeden z majiteľov. Podľa našich informácii v klube zrejme nezostalo nič na pôvodnom mieste, dominantou sú podľa našich informácii značky JägerMeister a JimBeam, takisto sme si všimli takmer všade nanovo potiahnuté koberce a dizajnové tapety. Zaujímavosťou je nové pódium pripravené aj pre väčšie kapely a nové kožené sedačky, ktoré sú na celom spodnom podlaží.

Máme v úmysle vytvoriť priestor, v ktorom sa návštevníci budú cítiť príjemne dlhodobo, preto sme zvolili kvalitné materiály a prestavbu sme plánovali tak, aby sme z toho vytvorili skutočný SIXX“, vysvetľuje nový prevádzkovateľ . „Kompletne meníme aj zvukový systém, svetelný park a rôzne efekty prespestrenie zábavy v klube“, doplnil.

image

A už len na záver spomenieme, že na otvorení SIXX Clubu si naozaj dali záležať. V prvý otvárací deň krstí klub fenomenálny RYTMUS, druhý otvárací deň stavili na VideoOldiesku a tretí deň sa môžu všetci po hodoch odreagovať na AfterPárty práve v novom SIXXe, ktorý sa vlastne nachádza len pár metrov od námestia.
Držíme palce a tešíme sa na ďalšie horúce novinky z klubu.

Info hľadajte na www.facebook.com/SixxCadca

loader