Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Vyhodnotenie: Elitebikes Splash Jam
28.7.2013     |     robo Sekcia: Bike / Reportáže

Vyhodnotenie: Elitebikes Splash Jam


Pocet zobrazeni: 2162

Orava opäť ukázala svoju jedinečnosť a to svojím Elitebikes Splash Jam-om, na ktorom sa registrovalo 22 jazdcov z celého Slovenska. Pri týchto extrémnych teplotách to jazdcom padlo vhod, pojazdili a zároveň sa osviežili v Oravskej priehrade. Celá akcia prebehla na jednotku, až na pár úrazov.

Táto akcia sa jazdila v dvoch kategóriach a to MTB & BMX. V kategórií MTB sa na prvom mieste umiestnil Roman „Pichi“ Pichnarčík. Druhé miesto zabrala známa tvár zo stredného Slovenska (Trenčína) a tou je Vilko Križan na treťom mieste dominoval „Kil-ou DownHillou“ .

V kategórií BMX obsadil prvé miesto domáci jazdec, člen North Cult teamu Dominik Jancek. Druhé miesto obsadil nekompromisný a šialený Patrik „Molky“ Molnár. Tretie miesto si taktiež uchmatol člen North Cult teamu Filip Baník, ktorý minulý rok vyhral Slovenský BMX pohár(tento rok sa opät účastní tejto veľkej veci a ide si po zlato, Filip daj to!).

image


Taktiež nesmeli chýbať ani špeciálne ocenenia, ktoré si zaslúžili Barbora Ilievova, ako najväčšia hrotička v zastúpení nežnejšieho pohlavia a Richard Čajka za najmladšieho hrotiča tejto session.

image


Veľký Big up patrí organizátorom tejto premočenej akcie a už teraz sa tešíme na ďalší ročník!

Fotogaléria
(počet fotografií: 3)
loader