Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Pošli najlepšiu letnú fotku a vyhraj
24.7.2013     |     josko_swr Sekcia: Lifestyle / Novinky

Pošli najlepšiu letnú fotku a vyhraj


Pocet zobrazeni: 1091

Pripravili sme si pre Vás ďalšiu súťaž! A myslíme, že tentokrát by to mohla byť naozaj celkom zábava! Jej pravidlá sú veľmi jednoduché, pošli nám na email [email protected] fotku, ktorá najlepšie vystihuje to, ako tráviš toto leto, v prípade zájmu aj s krátkym popisom. My ju pokiaľ možno obratom uverejníme na našom facebook účte v špeciálnom albume. Súťaž končí o 2 týždne, teda 7.8.2013 o 12,00 hod. a víťazom sa stane fotka, ktorá bude mať ako inak, najviac lajknutí!

A o čo to vlastne budete súťažiť? O tričko z novej kolekcie SEWER.sk, jedno z 3 CD podľa vlastného výberu: Strapo&Emeres - 23, Separ - Buldozér, Mugis - Závet a samozrejme pribalíme aj nejaké nálepky..

Verím, že pravidlá sú jasné, fotky prijímame a uverejňujeme až do konca súťaže, zaslať ju teda môžeš kedykoľvek, záležať bude predsa len na tvojej šikovnosti pri jej zdieľaní a nie tom či ju pošleš prvý, alebo posledný..

Aáááá, skoro by som zabudol, v emaile nám nezabudni poslať svoje meno a tel. číslo, aby sme ťa v prípade víťazstva mohli kontaktovať.

Tak hor sa do toho, rozmýšľaj, pózuj, foť a posielaj..súťaž práve začala!

loader