Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Pozvánka: NOT BAD (23.7. BA, Batelier)
19.7.2013     |     robo Sekcia: Bike / Novinky

Pozvánka: NOT BAD (23.7. BA, Batelier)


Pocet zobrazeni: 599

image


Film NOT BAD je príbeh o epickom dobrodružstve. Príbeh o siedmych jazdcoch, ktorí vyrazili zo štyroch kútov sveta aby sa zišli pod jednou strechou na konci Zeme. Príbeh o 30 dňoch blbnutia na bikoch na Novom Zélande. Príbeh bez začiatku a bez konca, kde sa medzi tým udialo mnoho vecí. Vecí... ako boje s úhormi. Áno správne... po...... boje s úhormi. Takže pozrite si tento film. Prečo? Lebo... nie je zlý.

Bikemagazin.sk, Red bull a shop Bajkula vám pripravujú slovenskú verejnú premiéru v utorok 23.7. v klube Batelier na Továrenskej 14 v Bratislave. Začiatok akcie je o 20:00, premietanie začína 20:30! Vstup ZDARMA! Info už čoskoro!




Darcy Wittenburg, Anthill Films: Mám 2 deti čo mi neustále rozoberajú dom a celé dni kričia... preto mi prišla filmovačka na Novom Zélande ako skvelý nápad. No ukázalo sa, že život s C3 tímom je v podstate to isté. No v konečnom dôsledku to... nebolo zlé!


image


Z Queenstownu mal celý tím prístup k množstvu rozličných lokalít, od epických vysokohorských singletrackov, cez dritjumpové nebo na Gorge Road, až po budovanie neskutočných trikov na Frew Farm. Spojením nekonečného množstva aktivít, plne zásobenej vily a piatich neustále bežiacich kamier boli vytvorené perfektné podmienky na natáčanie.


image


Cam McCaul: Natočiť takýto film počas jediného tripu za mesiac je odvážny plán. Bol som voči tomu skeptický, no keď som sa dozvedel, že sa to celé bude točiť na Novom Zélande, pomyslel som si... hmm... to nie je zlé.


image


NotBad je film z produkcie Anthill Films a vznikol s podporou značiek Trek, JBL, Shimano, Bontranger a Pinkbike.com.

Travis Ott, Trek Bicycles: Chalani z projektu C3 patria medzi najlepších jazdcov na svete. Chalani z Anthill patria zase medzi najlepších filmárov na svete. A to vyzeralo ako výborný predpoklad na to aby sme ich na skúšku “deportovali” na mesiac na Nový Zéland. Našťastie sa ukázalo, že to nie je zlé.


image


NotBad bude exkluzívne dostupný cez iTunes od 29. júla.

Slovenská verejná premiéra sa uskutoční v utorok 23.7. v klube Batelier na Továrenskej 14 v Bratislave. Začiatok akcie je o 20:00, premietanie začína 20:30! Vstup ZDARMA! Akciu podporujú energy drink Red Bull a shop Bajkula.

Info o klube nájdete tu: http://www.batelier.sk/contact/

loader