Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Luxo z Krupiny posiela videoklip Neutečieš
19.7.2013     |     josko_swr Sekcia: Music / Novinky

Luxo z Krupiny posiela videoklip Neutečieš


Pocet zobrazeni: 848

Je o nás pomerne známe, že sme otvorení podpore začínajúcim a tvorivým ľudom zo scény. A je tiež pravda, že sme za to často kritizovaní ľuďmi, ktorí sa už zrejme cítia "nad vecou". Podľa mňa teda až tak nad vecou nie sú, keď majú podobné starosti, ale to na našom postoji aj tak nič nezmení.

Dôvodom tohto úvodu nie je samozrejme nič iné ako fakt, že aj dnes dáme priestor začínajúcej crew, konkrétne nás oslovil krupinský Luxo zo skupiny Reprezent. Tí majú za sebou zatiaľ svoje prvé demo Demolácia/skupina Reprezent, demo Demolácia, trošku viac kreativity zapojiť, čo chalani? :)/ a niekoľko ďalších trackov. Luxo nám však poslal svoj nový videoklip Neutečieš, o ktorého videostránku sa postaral Pjotr Vision a o hudobnú SonicBeatz.

Nechcem a ani nebudem tvrdiť, že video a rap nemajú chybu, klamal by som, ale zároveň ma na videu i Luxovom prejave niečo oslovilo a to až tak, že teraz čítaš tieto riadky. Ak si ho pustíš, možno to v ňom nájdeš aj ty, ak nie, o nič predsa nejde.

Podľa infa, ktoré nám Luxo poslal aktuálne pracujú na EP/demo?/, ktoré by malo mať názov Z detskej izby EP a malo by vzniknúť štýlom 1MC a 1Producent+bonusová skladba s Kynetikom.

Chalanom osobne držím palce, síce je ešte veľa čo skillovať, no zároveň..každý nejak začínal, no nie?


loader