Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Strapo&Gleb so singlom Vo svete bohatých ľudí
17.7.2013     |     robo Sekcia: Music / Novinky

Strapo&Gleb so singlom Vo svete bohatých ľudí


Pocet zobrazeni: 679

Pozná niekto toho starého psa Strapa, Mc Gleba & producenta, ktorý si hovorí Lkama (člen formácie GR)? Títo traja maníci sa našli aby nám v spolupráci s Ja som Hip-Hop priniesli nový singel s názvom „Vo svete bohatých ľudí“.

Mc Gleb , Strapo a Lkama: „Ďakujeme všetkým naším fanúšikom za podporu a posielame Vám nejaký nový materiál ...užite si to!



Tento singel je možne zakúpiť na: www.itunes.apple.com/album/vo-svete-bohatych-ludi-feat./id674607984

Je krásne sledovať, ako slovenská rapová scéna rastie a prináša nám stále lepšie a kvalitnejšie veci. Tak ako to bolo v prípade „Mc Gleba“, ktorý nedávno pod záštitou I love party production vydal svoje nové cd „Stanica ZOO“.



Ako Gleb tak aj Strapo v minulom roku vypustil do sveta za spolupráce s Emeresom a vydavateľstvom PVP Label svoje slovo na jeho novom albume „23“, ktorý spravil vo svete rapu neuveriteľný boom.



Taktiež nesmieme zabúdať na producenta tohto singlu Lkama, ktorý sa po svojich potulkách Nemeckom, Rakúskom a Anglickom rozhodol ostať doma na Slovensku. Jeho posledný počin bol za spolupráce s „Luzerom“, s ktorým spoločne vydali „Hi100ria“ pod vydavateľstvom TM Rekorc.



loader