Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Lil Wayne x Supra Chimera–konečne ich môžete mať!
10.7.2013     |     tlačová správa Sekcia: Lifestyle / Novinky

Lil Wayne x Supra Chimera–konečne ich môžete mať!


Pocet zobrazeni: 906

Asi tak pred rokom bola reč o tom, ako sa, svetoznámy hip-hopový umelec, Lil Wayne a spoločnosť Supra rozhodli uzavrieť spolu kontrakt a ponúknuť milovníkom sneakers nejaký ten dizajnový kúsok navyše. Supra sa rozhodla pre viacnásobného víťaza grammy nielen kvôli jeho pozícii v hudobnom priemysle, ale aj pre je ho vášeň pre skateboarding.

image

Tenisky z vesmíru
Tieto Supry boli samotným Lil Waynom označené ako "Alien shoes", ktorý sám o sebe tvrdí, že nie je z našej planéty, čo potvrdil aj názvom posledného štúdiového albumu - "I am not a human being II". Boli predstavené 17. mája v Miami s precíznym názvom modelu Chimera.

image

Chimery sú prvými teniskami kolekcie Spectre navrhnuté kontroverzným raperom Weezym, ktorý sa snažil do nich vložiť sám seba. K dizajnu sa vyjadril takto: “Nie som dizajnér topánok, nikdy som dizajn nerobil. Neprekračujem hranice. Robím to, čo mi ide a oni to. čo ide im a preto sa nám spolu tak darí.” Tieto zaujímavé hightop boty prekvapia svojím futuristickým dizajnom, ktorý napriek tomu nesie prvky oldschoolu.

image

Farbu si vyberie každý!
Do obchodov sa tento model dostal v dvoch farebných kombináciách – v bielo-červenej a sivo-ružovej. Bielo-červená padne určite do oka chlapcom, ktorý obľubujú basketbal. Toto prevedenie sa nesie vo farbách basketbalového tímu Chicago Bulls. A už iba predstava sivo-ružovej varianty zaujme skupinu skejterov, ktorý si potrpia na svojom outfite a chcú mať “swag”!

image

Do Európy dorazí len obmedzený počet párov Chimér. Nebude žiadnym prekvapením, že v ponuke Footshop.sk bude dostupný len jeden pár každej veľkosti, preto neváhajte a objednávajte, pri cene 168 € nie je na čo čakať.

loader