Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Fotoreport zo Žijeme Umením
24.6.2013     |     josko_swr Sekcia: Graffiti / Novinky

Fotoreport zo Žijeme Umením


Pocet zobrazeni: 2889

Čadcu cez víkend ovládlo umenie! V rámci akcie Žijeme umením, ktorá sa začala v sobotu na obed a pokračovala až do skorého nedeľného rána v Čadci priamo na pešej zóne pred Zion clubom maľovalo na umelo vybudované steny 6, resp. 5 pozvaných writerov z rôznych kútov Slovenska.

Hoci počasie neprialo a maľovanie niekoľkokrát prerušil dážď, vďaka duchaprítomnosti majiteľov clubu, všetko napokon dobre dopadlo.
Mimo stien vyčlenených pre writerov, bol k dispozícii aj detský kútik a stena pre okoloidúcich, ktorí si s pripravenými sprejmi mohli vyskúšať, čo vlastne graffiti ako technika maľovania obnáša.

Vo večerných hodinách sa akcia presunula priamo do Zion clubu, kde sa až do neskorých nočných, resp. skorých ranných hodín maľovali štetcami a fixami na sololitové dosky obrazy, ktoré v ňom budú už onedlho vystavené.

Navzdory nepriazni počasia veríme, že ak ste sa cez deň, či večer zastavili, užili ste si tento pre Čadcu pomerne netradičný zážitok, ktorý sme si pre vás s veľkou podporou Zion clubu, združenia Live Painting, značky Molotow a mesta Čadca pripravili. Za čo im nesmierne ďakujeme..

Dosť však bolo rečí, sledujte fotoreport, ktorý vám priebeh a atmosféru celej akcie priblíži oveľa viac..

Foto: Я"s"K Photographer a LusPhotography

loader