Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Report: 5th Anniversary Contest
20.6.2013     |     robo Sekcia: Lifestyle / Reportáže

Report: 5th Anniversary Contest


Pocet zobrazeni: 3003




Video by: Jakub Sedláček


Ako som už avizoval predtým, pri vyhlasovaní výsledkov, táto akcia bola iná ako ostatné, na ktoré bežne chodievam/e. Vystúpili tu zástupcovia rôznych extrémnych športov od BMX/MTB cez Sk8 až po freerun (le parkour). Rozhodol som sa v nezvyklostiach pokračovať a report napíšu niektorí z vás. Tak ako ste mali možnosť sa sami pozvať do video pozvánky, teraz ste dostali možnosť napísať niečo o tomto EVENTE.

image


A toto sú vaše slová:

„Pohodová atmosféra, pekné počasie, pekné ženy, škoda, že som nemohol ostať na after..." (Odkaz)

„Od akcie som si sľuboval veľa. A neostal som sklamaný! Organizátorom sa podarilo pripraviť vskutku parádnu akciu, na ktorej si návštevníci prišli na svoje, za čo im patrí obrovský big up! Rád som prišiel a prídem znova, no nabudúce menej slnka a baby hore v bikinách..yop!" (Awe)

image


„Na slovenské pomery mega akcia, nič viac k tomu ani nemôžem povedať.“ (J.K.)

„Na tento contest som sa tešil už veľmi dlho. Vedel som, že ak bude dobré počasie a príde dosť riderov bude akcia skvelá. Z môjho pohľadu dopadla táto akcia až nad moje očakávania. Výborné počasie, veľmi pohodový park, mnoho riderov a divákov, skvelá organizácia a originálne ceny. Celú súťaž som si jazdil v neskutočnej pohode. Odjazdil som si pár úplne nových trikov, čiže som spokojný. Rideri sa hecovali navzájom a ukázalo sa to vo finále v ktorom padali neuveriteľné triky. Myslím si, že to, čo sa dialo vo finále sa ešte na žiadnej slovenskej súťaži nestalo. Peklo za peklom. Mega pojazd, skvelí ľudia, perfektná atmosféra...Už teraz sa teším na ďalší contest v Novej Bystrici.“ (P.M.)

image


„Ták, hodnotil by som to asi ako najlepšiu akciu na SVK na ktorej som bol, čo sa týka jazdenia, organizácie, proste všetkého a zato veľká vďaka Pastvovi aj všetkým ktorí sa na tom podieľali.“ (M.Ž.)

„Skvelá akcia od začiatku až do konca. Zabezpečené bolo všetko čo bolo treba a ešte viac. Maľovalo sa fajn a bavil som sa super. Rád prídem znova." (Rofs)

„Akciu hodnotím určite pozitívne :)). Ľudia, jazdci, triky, atmosféra a nielen to. Z organizačného hľadiska dosť luxusne spáchaná akcia, každý si prišiel na svoje, bolo sa stále na čo pozerať, hudba, slnko, gril, chill, skrátka jedna neskutočne podarená akcia. Kto nebol môže skutočne ľutovať.“ (J.L.)

image


„Akciu hodnotím na jednotku. Prišli skvelí jazdci ako zo Slovenska, tak aj Českej republiky. Vyšlo krásne počasie, kopa ľudí z rôznych krajov, všade monstery a klobásočky. Prekážky boli opravené a pripravené na contest, taktiež pribudla perfektne urobená spina.“ (M.N.)

„Osobne sa mi najviac páčilo BMX šou. To bola proste pecka a radosť fotiť a dívať sa čo chalani zvádzali, ako som povedal klobúk dole.“ (J.S.)

„Na úrovni zorganizovaná akcia v peknom prostredí Kysúc, prídem rád aj nabudúce." (Suka)

„Ja si myslím, že organizačne to bolo perfektné. Nič nechýbalo, človek mal čo potreboval. Možno by som nabudúce zohnal hadicu, aby sa mali jazdci a aj ľudia možnosť trochu schladiť pár kvapkami vody. Lebo tá v potoku mi moc čistá neprišla. Aj keď sa možno mýlim. A ešte ku kofole by som dal na predaj asi aj minerálku chladenú. Lebo kola len suší a monster tiež v teple nie je moc výhra. Aj keď krčma bola neďaleko... Ešte možno nabudúce to nejako ináč rozvrhnúť, čo do poradia pretekov. Lebo BMX skončilo, čo bolo najväčšie terno a Game of Skate už nik nesledoval. Tak by som nabudúce možno nechal BMX finále ku koncu. Predtým odbúchal MTB, Skate a parkour. Ale ináč perfekt, všetko fungovalo, žiadne zádrhle a fajn bolo, že chľast bol relatívne ďaleko, že tam nik nebehal nejak opitý a pod... Čo je z môjho pohľadu veľké plus. A nabudúce nepúšťať Čadčanov na parkovisko, lebo sa nevedia vymotať. :) :)“ (J.R.)

image


Tak čo, motivovali vás, aby ste nabudúce prišli aj vy??? ;)




Video by: Jakub Čutek


Fotoreport si pre vás pripravil redakčný fotograf Rudy a čoskoro pridám fotky aj Ja!


Akciu podporili:
Monster energy, Gravity-shop.sk, Bikemagazin.sk, Nika sport, New spirit.sk, KostraBike, Bullwar s.r.o., Trajekt-shop.sk, Black Flys, Wheel, Detský svet Chrobáčik, Snowboard online.sk, Roof-Top, Rasl, Pekáreň Vilija, Kvetinárstvo Huláková, Pizza Verona, Oz skatepark Nová Bystrica, Nová Bystrica, Stará Bystrica, Zborov nad Bystricou, Krásno nad Kysucou

Mediálni partneri:
sewer.sk, bikemagazin.sk, boardlife.sk. boardmag.cz

6TH anniversary contest bude lepší aj vďaka vám!!!
Ďakujeme!


loader