Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Masters of Dirt rozdrtilo východnú Európu
9.5.2013     |     pastwo Sekcia: Lifestyle / Reportáže

Masters of Dirt rozdrtilo východnú Európu


Pocet zobrazeni: 1103

Trvalo len niečo málo cez týždeň napchať tri epické zástavky Masters of Dirt "Next Level" do východného bloku, kedy Monster Energy predčil všetky stanovené očakávania. Na každej zastávke turné, davy fanúšikov zaplnili haly až po strechu. Viac než 31.000 návštevníkov kričalo, že chce ešte viac.

image

BMX, MTB, FMX, Snežné skútre, Benzínové dievčatá, DJ Mosaken, Pyro, Autogramiáda, Monster Girls a divoké party - toto všetko sme na Masters of Dirt mali.

Najväčším high lightom bol "zázračný chlapec" - 13 ročný Matěj Česák, ktorý plieskal bičom pri každej súťaži s "veteránom" Edgarom Toronterrasom, ktorý dokázal, že stále šlape. V druhej časti show rozhadzoval flipy každým možným spôsobom.

image

Letieť vysoko do oblakov na svojej BMX nemohol nikto iný ako Patrick Guimez, ktorý predviedol svôj double. Dav pozorne sleduje unikátneho MTB hrdinu Sama Reynoldsa, ktorý predviedol Superman Seat Grabs s takou ľahskosťou, akoby to bol jeho podpisový trik.

Show bola úžasná a už sa nevieme dočkať, ako sa budúci rok vrátime a opäť rozprúdime medzi ľudí energickú atmosféru. Masters of What?!

image

•13 ročný Český FMX rider Matej Česák, vyhral tisícky nových fanúšikov, keď sa postavil každú noc do duelu proti Edgarovi ‘ET’ Torronterasovi ako mladá zbraň proti starému veteránovi.

• BMX a MTB jazdci Pat Guimez, Bienve Aguado a Sam Raynolds sa posilnili masívnymi trikmi vrátane Double Backflipu, Double Front Flipu a No Hand Superman na každej zo zástavok. Misia splnená

• Na MOD nechýbali ani veľké stroje v zastúpení s Jonom Guetterom z USA a Alesom Rozmanom zo Slovinska, ktorí predvádzali tie najnovšie a najväčšie FMX triky, ktoré sa na Quadbikoch dajú zvládnuť.

image

• Zvyšok jadra M.O.D tvoria čísla ako ‘Synchro session’, ‘Trains’, ‘Best Whip’, ‘Minibike’ a ‘Flip Progression’ ktoré postavili davy ľudí na nohy.

• DJ Mosaken a Benzínové dievčatá boli lepidlom, ktoré spájalo voľnosť a nekontrolovateľnú Freestyle akciu.

Video!


Text: Monster Energy

loader