Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Fotoreport: Dope party vol.01 (20.4.2013, Čadca)
25.4.2013     |     lucia Sekcia: Music / Reportáže

Fotoreport: Dope party vol.01 (20.4.2013, Čadca)


Pocet zobrazeni: 1397

20.4.2013 (v sobotu) sa v mestečku Čadca, alias Bagdad city konala hip-hopová akcia s názvom Dope party vol.01.

Celá záležitosť sa odohrávala v miestom podniku Tasso of fun. Do podniku sme dorazili krátko po deviatej a na vchode sme sa akreditovali ako členovia sewer.sk. Vychytali sme si nenápadný box, ktorý nebol ďaleko ako od baru, tak od parketu. Po pol desiatej sa nám predstavuje legendárny párty dj, ktorý vždy vie čo hrať a vystupuje pod menom Dj Sven. Klasicky si išiel svoje old school vecičky, ktoré tunajšiemu osadenstvu očividne moc nehovorili. Ale my ako zakomplexovaní oldschooleri sme neváhali ani sekundu a ladným krokom sme sa presunuli na parket. Hral skvostne.

Pomaly sa vôkol nás začali zbiehať ľudia, jasné znamenie toho že party čo chvíľa postúpi do ďalšieho štádia. Na stagei sa niečo deje a Svena strieda nitrianská začínajúca dvojica Ligo a Arogant. Išli si svoje na celkom netradičný podmaz, ale človek rád vypadne z toho stereotypu a privíta niečo nové, netradičné. Po týchto dvoch ambicióznych mladíkoch prichádza za gramce miestny pán beatu Gary a majku sa nechopí nik iný ako Seky. Túto dvojicu preslávila najmä nedávna skladba, resp. videoklip "Vzdávam Hold", ktorý sa následne nato sa stal hymnou pre všetky slobodne mamičky. Chlapci si odohrali pekný setík. Lúčia sa s publikom, o chvíľku na to sa ukázal Strapov dvorný Dj Spinhadz, aby si prichystal svoje veci a o chvíľku sa nám ukazuje aj fenomenálny majster freestylu Strapo.

Súhra tejto dvojice nemá konkurenciu, Spino ovláda gramce a Strapo majk a s ním aj celý dav. Ľudia jasali, kričali, skandovali. Bolo to šialené, strapatý Strapo sa vrhá medzi tento dav a je mu jedno či ho ľudia udupú, tento maník si stále ide svoje a ľudia mu to oplácajú svojou energiou a spokojnosťou z vystúpenia. Tejto dvojke patrí obrovský rešpekt za to čo robia, pretože to robia dobre a čo je hlavné, s radosťou. BIG UP!!!

Vystúpenie skončilo a my sme sa pobrali domov, plný nových zážitkov a v hlavách nám ešte doznievala táto šialená party!


Text: Robo

loader