Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Súťaž- Live in Zion
21.4.2013     |     halliday Sekcia: Ostatné / Súťaže

Súťaž- Live in Zion


Pocet zobrazeni: 1146

Budúcu sobotu (27.4.2013) budeme mať možnosť zažiť hneď niekoľko výnimočných situácii. Okrem toho, že sa budeme tešiť z každodennosti a krásneho dňa bez ohľadu na počasie, vám oznamujeme, že do Čadce príde skvelý človek!!! Jeho identita je Čadci známa a v ďalších článkoch vám ju priblížime viac, zatiaľ vám musí stačiť to, že je z Francúzska a jeho nickname je Tribuman. Málokto vie skutočnosť, že tento multižanrový umelec hrajúci reggae, ska, dancehall, jungle, ragga,... vo veľkej miere ovplyvnil kultúrne povedomie nášho mesta a pomohol vybudovať niekoľko benefičných projektov v našom kraji. My vás srdečne pozývame na jeho koncert (Live in Zion), ktorý bude obohatený vystúpeniami ďalších kapiel, ako sú originál ska hrajúca kapela z Bratislavy: Skafander a domáca Haluzotvoristika. Samozrejme celý večer okrem živých skupín budú hrať DJ´s: Herry a Halliday.
Prvou zvesťou je, že spúšťame súťaž o 3 lístky na Live in Zion samozrejme v Zion clube, nutné je odpovedať správne a mať trochu šťastia.

Otázka: Ako sa volá producent zo Slovenka, ktorý produkoval na albume Tribumana- Underground International a z ktorého známeho slovenského hip-hopového zoskupenia pochádza?

Správne odpovede môžte zasielať do 27.4.2013/sobota/ 12:00 hod. na adresu [email protected]. Do emailu je okrem odpovede NUTNÉ uviesť svoje celé meno, tel. číslo a predmet LIVE IN ZION.

Pomôcka: Tu zdarma stiahnete album Tribumana

PS: Vidíme sa na Live in Zion 27.4.2013!!

loader