Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Strapo: "Podporujte kvalitu a ignorujte hovná"
17.4.2013     |     robo Sekcia: Music / Rozhovory

Strapo: "Podporujte kvalitu a ignorujte hovná"


Pocet zobrazeni: 5296

Sewer.sk pre vás vyspovedalo jedného z najtalentovanejších a najuznávanejších rapperov slovenskej scény, „Strapa“. Tak čítaj ďalej homie a zisti čo nám prezradil ....


Zdravím ťa Strapo, na začiatok taká klišé otázka, ako sa máš, čo nové?

Mám sa fajn, nesťažujem si, aj keď mám strašne málo voľného času (práca, frajerka, hudba, do toho kompletne vybookované koncerty). Každá minúta kedy môžem len tak čumieť do steny a nič nerobiť je pre mňa vzácna.

V skladbe z tvojho najnovšieho albumu 23 "Nasilu Flegma" spomínaš "neviem šoférovať a furt nemám vodičák", prečo je to tak ? Maš odpor k autám, alebo je to pre teba zbytočná vec ?



Koncertujem a jazdím po freestyloch už od 15tich rokov. Človek si zvykne na to, že šoféruje namiesto neho niekto iný. Okrem toho, ja a autá si moc nerozumieme a napriek tomu ,že ma v podstate baví šoférovať ,tak väčšina mojich šoférskych skúsenosti dopadla katastrofálne. Ale makám na tom, bude aj vodičák.

Spomenieš si za tých 7 rokov čo sa venuješ hudbe, s kým sa ti doposiaľ najlepšie spolupracovalo? Od tvojho počiatku keď si mal 17 a začal si svoje prvé koncertné šnúry sprevádzal ťa, ba dokonca ešte aj stále sprevádza Dj Spinhandz. Ako ste sa k sebe dostali? Poznali ste sa už predtým ako si začal s rapom ?

- Najlepšia spolupráca raper - Ektor / Supa
- Najlepšia spolupráca beatmaker - Karaoke Tundra / Emeres
- Najlepšie štúdio a nahrávanie - Jazzy
- Najlepšia zvuková úprava - Ondrej Žatkuliak
- Najlepšia vizualizácia (klipy) – Toxproduction


Spina poznám trošku dlhšie ako on mňa, ale spolupracujeme spolu až od akcie "Bombaklad", kde si ma všimol a ponúkol mi možnosť hrať s ním na jednom pódiu. Odvtedy šírime náš message poctivo všade, kde je o to záujem, takže všade :)...už skoro 7 rokov ...

Asi väčšina tvojich fans zaznamenali spoluprácu na Separovom sólo albume pri skladbe "Napiču prístup", ako sa ti pracovalo s Monsignorom ? Neplánujete spoločné turné, keďže ste momentálne jedni s najžiadanejších raperov Slovenska?



Monsignoris Separis Buldozeris je veľký človek a môj dobrý kamoš už fakt dlho a turné spolu síce neplánujeme, ale určite si spolu ešte zajódlujeme hneď ako to bude zase možné :) .

V roku 2010 si avizoval že končíš s freestyle (60 víťazstiev, 5 prehier, 1 remíza), prečo? Nechýba ti to? Koho považuješ za svojho najťažšieho "súpera" ?



Fakt? Ako chceš...skončil som, lebo som stúpil na hrdzavý klinec a prepichol mi freestylovu achillovu pätu a odvtedy som zabudol freestylovať. Môj najväčší súper bol môj syn z budúcnosti, ktorý sa vrátil 8000 rokov späť v čase aby ma porazil vo freestyle ...

S trackom "LOADING" valcuješ už 7 týždňov hitparádu na Európe 2, aký je to pocit vedieť že si vytvoril niečo, čo ľudia naozaj "žerú", a stále a stále ťa držia na prvej priečke. Opäť si všetkým dokázal že si top ! Pracuješ na dákom novom projekte alebo si dávaš pause a budeš sa venovať priateľke, práci a svojím fans?



Za úspech Loadingu som samozrejme neskutočne vďačný a vážim si to, že mám možnosť potešiť ľudí, čo ma podporujú. Nové veci sa priebežne chystajú, ale momentálne ide skorej o veci čo "idú von" a nie o nový sólo projekt. Treba byť trpezlivý ...

Z mojej strany to bude asi všetko, chcel by si na záver niečo odkázať ľudom ktorý budú tieto riadky čítať?

Zdravím svoju rodinu , frajerku, priateľov a ďakujem za podporu každému kto si to zaslúži. Podporujte kvalitu a ignorujte hovná...DZIME DZECI!


loader