Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Report: K2 Spring Session
15.4.2013     |     robo Sekcia: Board / Reportáže

Report: K2 Spring Session


Pocet zobrazeni: 3679

Víkend je za nami a s ním aj ďalšia skvelá akcia s názvom „K2 Spring Session“. Tento event bol rozdelený do troch dní.
12.4.2013 - 08:30-15:00 Voľná registrácia a voľné jazdenie v upravenom K2 snowparku, úprava parku na sobotu

13.4.2013 -08:00-11:00 registrácia a voľné jazdenie
-11:00-12:00 Kicker Jam Session
-12:30-13:30 Jib Jam Jession
-13:30-15:00 voľné jazdenie (gril, chill, balance boarding)
-15:00-15:30 Vyhlásenie najlepších šrederov a šrederiek, odovzdanie cien od partnerov a úprava parku na nedeľu

14.4.2013 -Voľné jazdenie v upravenom K2 snowparku

Bohužiaľ v dôsledku toho, že členovia sewer.sk sú rozlezení po celom Slovensku, sa nám podarilo na akciu dostaviť až na druhý deň (sobota, 13.4.2013). Prvé načo som pomyslel keď som pozrel z okna „dúfam že im počasie prajem viac ako nám“. Pobalil som techniku, na stojaka zjedol párky, nahádzal veci do auta a následne sa stretol s „Pastwom“ & „Kedapom“, aby sa náš spoločný trip mohol začať. Cesta na pleso nebola o nič lepšia ako ranný pohľad z okna, keďže sme museli prispieť Slovenskej polícii za prekročenú rýchlosť. Napokon sa však karta obrátila, šťastlivo sme dorazili na Štrbské pleso, kde sa už lietalo a jibovalo s neuveriteľným štýlom a radosťou.

image

Po vybavení akreditácie, vyvesení banneru sme sa chopili svojich aparátov a cvakali o sto-tristo.Osobne ma prekvapil počet registrovaných jazdcov, neuveríte ale bolo ich vyše stovky, no samozrejme, že si pojazdili aj jazdci bez akreditácie. Medzi registrovanými sa objavili aj mená ako: Dudo Bízik, Matej Matys, Zolo Strcuľa, Peter Leder, Janko Tatarka, Zuzka & Klaudia Medlové, Laco Kobulský, Dominika Králiková, Tinka Droppová ...

Tento deň sa išli dve session, na skokoch (kicker´s line 14m & 5m table´s) a samozrejme „punkova“ Jibová (street rail 8m, straight T-box 5m, quatter & step up kicker 8m, loop T-box 6m, double kink rail 3x2x3m, hokejka 4x2m, bránka 4+2m, C T-box, canon 2,5m, corner s wrr rúrou 5m, barrel bonk).

Ocenenia za krásne prevedenie vo vzduchu získal Matej Matys s double backflipom a v zastúpení nežnejšieho pohlavia to bola Ivana Rákoczyová. Nesmieme zabudnúť ani na freeskierov, ktorí sa taktiež umiestnili a získali pekné ceny, sú to Viliam Tomo a Andrej Dobrík.

image

Ocenenia za pekné prevedenie na jiboch získali Maciejovi Bukowiecovi, Dominike Králikovej, Zolovi Strcuľovi. Ocenený bol aj najmladší hrotič Samo Jaroš.

image

Po rozdaní cien sa aj naďalej jazdilo a všetci si užívali poslednú board/ski akciu tejto sezóny. Po tom ako zapadlo slnko sa všetci dali do poriadku a odštartovala sa, ako býva dobrým zvykom, AFTERPARTY ktorú si ošefoval Dj Ľudko Snovák. Ale to už je iný príbeh, ...

Veľký rešpekt a uznanie patrí organizátorom, šejper, všetkým sponzorom a partnerom, no a v neposlednej rade Vám, ktorí ste sa tejto skvelej akcie zúčastnili. Veríme že sa vidíme o5 o rok.


image

loader