Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Fotoreport: Comix Jib Jam vol. 5 (03.04.2013, Žilina)
14.4.2013     |     robo Sekcia: Board / Reportáže

Fotoreport: Comix Jib Jam vol. 5 (03.04.2013, Žilina)


Pocet zobrazeni: 1160

Zatiaľ čo väčšina našej slovenskej snowboardovej verejnosti už cestovala na BŠSS, na území žilinských intrákov sa odohral už 5. ročník Comix jib jamu . O čo išlo ? Ako už tradične sa jednalo o punkovú jibbovačku . Žilinskí jazdci sa hecli, navozili trikrát toľko snehu ako po minulé ročníky a tak nám vyrástol set-up zložený zo street railu, T-boxu a malého sudu na preskakovanie a kadejaké blbostičky . Keďze naša elita už špindlila na spring sessions a nájazd a výška railu nebola najmenšia, padali hlavne jednoduché triky ako 50-50 ,5-0, nosepressy s kadejakými rotáciami von. Jazdil sa cca dvojhodinový jam s hodnotením formou riders 4 riders .

Chalani si spomedzi seba vybrali 4 najlepších, a tak do finále postúpili Janči Šoška, Matej Voľanský, Marek Kríž a Miro Rošták . Za parádnej atmosféry ktorú robilo publikum Žilinských študentov odjazdili asi hodinový jam .

Výsledky:

4. mieste skončil Maťo Voľanský, ktorý sa síce z chalanov hecoval najviac, no mal najmenej čisto odídených trikov. Nakoniec si však za rakvenie pri jeho snažení rotovať na tyčku vyslúžil best crash ocenenie .
3. Miesto sa ušlo Marekovi Krížovi, ktorý si odniesol aj best trick za štýlovú fs 3 out .
2. Skončil Ján Šoška za štýlové pressy a rotácie von.
1. Miesto si vyjazdil Miro Rošták, ktorý žilinským rodákom vypálil rybník a ukázal najviac čisto odídených, rôznych trikov.

Chalani pobrali vcelku netradičné ceny (knihu o obci Opatová,sklenené poličky a.i.) a pobrali sme sa domov . Akcia však pre študentov ešťe pokračovala afterkou v K2 bare, v ktorom sa (okrem iného) mohli driapať po lezeckých stenách do skorých ranných hodín .

Comix jib jam vol.5 v nás zanechal znova príjemný dojem pohodovej jibbovačky s parádnym publikom a dúfajme že táto tradícia bude pokračovať a uvidíme sa o rok v Žiline na Comix jib jame vol.6.

SKI:
Prvé miesto z lyžníkov vybojoval homie rider Marek Uhrín, druhé miesto zobral René Malenčík a tretí skončil Andrej Čukan. Kategóriu junior vyhral Michal Mitro, takžiež junák ze Žiliny :)

Text: Matin Mitro @ Peter Dikoš
Foto: Iva Weberova

loader