Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Fotoreport: Ghetto sound vol.04 (6.4.2013, Čadca)
10.4.2013     |     robo Sekcia: Music / Reportáže

Fotoreport: Ghetto sound vol.04 (6.4.2013, Čadca)


Pocet zobrazeni: 1299

Bola sychravá sobota (6.4.2013). Večer sa niesol alebo skôr plavil v dobrej nálade, ktorú nám zaobstarával Captain Morgen na bare a Separ na jukeboxe. Tomu hovorím kvalitná predohra na to čo nás iba čakalo, chystali sme sa totiž na párty v Tasso of Fun s názvom Ghetto sound.

Už len názov akcie vypovedal v to že na mieste sa nebudú vypekať veci ako Aqua, Mc Erik a Barbara či iné teplošiny. Tato párty bola určená najme pre tých ktorý holdujú slovenskému rapu, no našli sa aj taký ktorý vo svojej nevedomosti prišli pohopsať na chytlavé hity Disco.

Počaš večera vystúpili:
Dj Crxo (ZA)
Dj Nax (Ca)
Rosy (Mi)
Charakter (KE)
Vrbik (Ca)
Dice/Stanica projekt (Ke)
Momo & Separ (Ba)

Všetko bolo skvelé ľudia si užívali to čo im interpréti servírovali. Predskokani naladili tú správnu Ghetto atmosféru. Prichádza klinec celého večera, moment kôli ktorému sme všeci na túto párty prišli. Na stage prichádza Momo & Separ, dav šalel, ženy vlhli, opilci triezveli, skrátka všetci sa tešili na toto vystúpenie. No stalo sa to čo nik z nás nečakal, keď Mc-s začali nakladať počuli sme iba rozšumený beat. Kedže sa jednalo o profesionálov, ktorí toho majú preskákaného hojne, vedeli si pomocť a zachraňovali celú situaciu ako sa dalo.

image


Napokon všetko dobre dopadlo. Koncert sa odohral, ľudia boli spokojní a dalej si hopsali na veci ktoré si išiel Dj. Chalani po koncerte rozdali fanúšikom svoje Cd, daake podpisy, spravili pózu pre fotografov a vydali sa na spiatočnú cestu domov.

image

Pre niektorých z vás bola táto akcia možno sklamaním, pre iných to bol ďalší z vydarených večerov. Veríme že sa organizátori poučia a takéto akcie sa budú konať aj naďalej. Patrí vám rešpekt zato že sa staráte o kultúrnu vložku v meste Čadca aneb Bagdad city.

Foto: sewer.sk & Paťo Lážo Blažek

loader