Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Report: Slope Style (2.3.2013, Oravská lesná)
15.3.2013     |     robo Sekcia: Board / Reportáže

Report: Slope Style (2.3.2013, Oravská lesná)


Pocet zobrazeni: 3638

Prinášame Vám video z tejto akcie! Postarali sa oň Michal Hrkeľ zo Žebrák Holding a pastwo. Príjemne pozeranie.



V sobotu (2.3.2013) sa v Oravskej Lesnej uskutočnil už tretí ročník snowboardového podujatia s názvom Slope style. Aj keď s rána to vyzeralo že počasie nám nebude priať, nakoniec všetko dobre dopadlo okolo obeda sa mračna roztrhali, vietor ustál a „sewer.sk“ vyrazil na túto už tradične vydarenú akciu.

DSC 8722

Tento rok sa do súťaže prihlásil rekordný počet jazdcov (40) s okolitých miest (Čadca,Žilina,Mártin ...), samozrejme nechýbali ani domáci . Event sa odohrával nasledovne, s rána bolo tréningové jazdenie, šejpovanie a posledné úpravy platforiem, nasledovalo kvalifikačné jazdenie kde jazdci mali možnosť počas dvojhodinového Jamu ukázať porote čo sa v nich skrýva.

DSC 8863

Do finále sa prebojovalo 12 jazdcov (figurovali mená ako: Matej Dolník, Matúš Máčik, Dušan Bízik, Matej Matys ... ). Vo finále mal každý rider možnosť štyroch jázd, kde dve najlepšie sa bodovali/hodnotili. Jazdci hrotili, padali, vstávali, bojovali, víťazili ...

Ocenených bolo prvých 10. miest ktoré obsadili:
1. Matej Matys
2. Ľubo Káčerík
3. Dušan Bízik
4. Matej Dolník
5. Piotr Tokarczyk + Best Trick

6. Dávid Kordiak
7. Boris Karolčík
8. Ján Kulich


5

+ 2 ceny sa rozdali „najväčším“ & najmladším hrotičom
Davida Poltaka
Andreja Klusku


Celkovo akcia prebehla úžasne, azurko sa nám postaral o krásne počasie, „šéf“kuchár o klobásu na grile, sponzori o ceny, Ap Ko o hudobnú vložku, no hlavne Peťo Murín a chalani (Dominik Vrábeľ, Jakub Demko, Pavol Kojda a Štefan Kolenčík + ďalši ktorý sa čiastočne podieľali na tejto akcii).

Ďakujeme!!!


Video by: PawelKlempkaFilms





Foto: Luss, robo

loader