Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Henrik Harlaut so Zlatom (Big Air, Winter X Games)
30.1.2013     |     robo Sekcia: Board / Novinky

Henrik Harlaut so Zlatom (Big Air, Winter X Games)


Pocet zobrazeni: 914

HARLAUT DOSIAHOL PERFEKTNÉ SKÓRE A ZÍSKAL ZLATO NA SKIING BIG AIR, WINTER X!


26.január 2013 - Aspen, CO - Monster Energy jazdec Henrik Harlaut nastavil od začiatku latku vysoko a celý čas dominoval na Skiing Big Air X GamesAspen 2013 a presvedčivo si tak odniesol zlato. Dosiahol neuveriteľne kombinované skóre , ktoré zahŕňalo 50bodov na ceste za jeho víťazstvom.

TheSkiing Big Air zažil jazdcov, ktorí dávali obrovský 75stopový step downjump , kde skúšali svoje najlepšie triky. Porotcovia potom skombinovali dva najlepšie výsledky lyžiarov (z 50). Tohtoročný event bol v znamení mimoriadne hustej konkurencie , kde takmer všetci súťažiaci boli pripravený dať triplecork ( „trik ktorý musel byť tento rok porazený“)







Jeden z najinovatívnejších zábavných a výnimočnýchfreeskierov na scéne , Harlaut prešiel eliminačným kolom bez akéhokoľvek náznaku variácie triplcorku. Jeho vysoké skóre na začiatku svedčalo o tom , že porotcovia oceňujú Švédov štýl a kreativitu. Vo finále viedol už na začiatku a bol najkonzistentnejším jazdcom v hre – až tak , že ani raz nepadol na jeho ceste za zlatom! V jeho druhom kole skočil leftsidenosebutterdoublecork 1260 s vydareným tailgrabom. Obzvlášť crazy je, že začínal rotovať predtým ako zlietol, čo je extrémne nebezpečná variácia.Tento trik bodovali 47 bodmi z 50tich. Harlautových 47 bodov bolo najvyššie skóre vo finále do kým sám seba nepreskočil a neskóroval perfektnými 50 bodmi. Neskôr vo finále všetkých prekvapil a skočil vynikajúci NOSEBUTTER TRIPLE CORK!!! Perfektné skóre prišlo z nenazdania a potvrdilo sa ZLATO! Nepochybne je to jedno z top skóre v histórii X GAMES.

Navštívte http://www.monsterenergy.com a http://www.facebook.com/monsterenergy,
kde nájdete neustáli update počas X GAMES Aspen 2013. Stránka je plná exkluzívnych fotiek a videí zo zákulisia Harlauta a Monster Energy.

loader