Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
JAMIE ANDERSON opakuje ZLATO (Snowboard Slopstyle ATWINTER X.)
30.1.2013     |     robo Sekcia: Board / Novinky

JAMIE ANDERSON opakuje ZLATO (Snowboard Slopstyle ATWINTER X.)


Pocet zobrazeni: 978

JAMIE ANDERSON opakuje ZLATO na WOMEN"S SNOWBOARD SLOPESTYLE ATWINTER X.!



26. Januára 2013 – Aspen , CO – Jamie Anderson nespochybniteľne dominuje v ženskom snowboardingu, čo podčiarkla tým, že vyhrala zlatú medailu v SnowboardSlopstyle X GamesAspen 2013. Je to jej druhá medaila zo slopestylu počas dvoch rokov , čo jazdí v teame Monster Energy.

V dnešnom ženskom SnowboardSlopestyle finále, Anderson mala našlapnuté na zlato. Na začiatku nastavila latku, tým že si zapísala 93 bodov v prvom kole (z troch). Highlights v jej prvej jazdy bol front boardslide 270 out a switchbackside 540. Bolo to viac ako postačujúce na zabezpečenie si najvyššieho stupienka na pódiu.
Hoci ma len 22 rokov Anderson štartovala už 10-krát na WINTER X , čo z nej robí riderku , ktorá vyrástla súťažením a vyhrávaním na X. Vyhrala 3-krát zlatú medailu (ʼ08, ʼ12, ʼ13) a 7 medailí v slopestyle.
Anderson je rovnako dominantná aj mimo X Games. V sezóne 2012 vyhrala nielen zlato na Winter X Aspen a zlato na Winter X Tignes ale získala tiež majstrovské tituly na BurtonGlobalSeries a TTR WorlSnowboard.

Navštívte http://www.monsterenergy.com a http://www.facebook.com/monsterenergy, kde sa dozviete viac o Jamie Anderson a Monster Energy týme počas X GAMES Aspen2013. Na oboch weboch nájdete exkluzívne fotografie priamo z hôr!

loader