Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Fotoreport: Rossignol/Testovačka na Kľaku
7.1.2013     |     robo Sekcia: Board / Reportáže

Fotoreport: Rossignol/Testovačka na Kľaku


Pocet zobrazeni: 1694

Testovali ste lyže a boardy Rossignol 5.1.2013 v Skiaréne Fačkovské sedlo - Kľak.

Pri príchode do strediska nás jemné opieralo do ľadového nárazového vetra, ktorý nám nedovolil rozložiť stan, vlajky a ani vyložiť veci z auta bez toho aby nás nevyšľahali dvere.
Aprílové počasie nás fackalo od rána. Vietor a dážď s výstrahou, poobede so snežením a napokon slniečko a príjemná atmosféra v celom stredisku Skiaréna Fačkovské sedlo.

Návštevníci mali k dispozícií 38 párov vyservisovaných najnovších modelov lyží a 17 ks snowboardov Rossignol tiež z aktuálnej sezóny. Najväčší úspech mali slalomky 8SL, a taktiež rada PURSUIT, ženám sa najlepšie lyžovalo na ATTRAXION 6 ECHO, z boardov klasicky bodovali Jib Saw, Angus a DIVA. Vzhľadom na počasie sme váhali, či vôbec test prebehne, ale to nikoho neodradilo a celý deň boli takmer všetky lyže na svahu a boardy tiež striedali majiteľov jedna radosť. Mali sme so sebou aj parkové twintip S4 a dámske freeski poppy, aj S7 a S86, ale podmienky neboli ideálne preto mali tento víkend oddych.
K akcii sa pridal komunikatívny DJ s vypeckovanými hitmi ktorého vystriedala Rocková kapela, odpusťte mi, meno si nepamätám. Motorkári pumpovali jeden cover za druhým aj vlastnú tvorbu, nás aj tak dostal „born to be wild“ pri ktorom sa ozýval celý les naokolo silným vetrom ! Samozrejme ako každá akcia ani táto nebola s plne hladkým priebehom, máme v ponuke o jeden pár lyží menej, ani sa nepýtajte prečo...

Ďakujeme všetkým testovačom, ktorí nás celý deň podporovali úsmevmi a dobrou náladou, stredisku ktoré akciu zorganizovalo a slečnám za red bull ten nás nakopol práve keď sme to potrebovali najviac !!!
Všetky testované produkty nájdete na našom e-shope, všetky info o testovaní na facebooku.

Ďalšiu testovačku máme 12.1.2013 na Donovaloch a 26.- 27.1.2013 vo Vrátnej, tešíme sa na Vás, rossignol tím !


Text, Foto: Pjotra Kolenčiaková

loader