Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Rozhovor: Vilo Križan pre sewer.sk (Trenčin)
21.10.2012     |     robo Sekcia: Bike / Rozhovory

Rozhovor: Vilo Križan pre sewer.sk (Trenčin)


Pocet zobrazeni: 1852

Vila som prvý krát videl lietať na Orave a pomyslel som si: „Chalan to vie.“. Neskôr som mal možnosť pozrieť si ho v akcii na dirtoch v Prievidzi a to ma doviedlo k tomu, že by nebolo na škodu s chalanom spraviť krátky rozhovor. Nech ľudia vedia, že aj na Slovensku sa jazdí kvalitne.

Robo: Na začiatok nám niečo málo o sebe povedz.

Vilo: Takže nazdar všetkým. Som Viliam Križan z Trenčína, tretím rokom študujem v Prahe Športový management, mam 21 a na biku jazdím 6tým rokom.

Robo: Na súťažiach Ťa vždy vidíme lietať vysoko a hlavne so štýlom a ľahkosťou. Je to naozaj také ľahké ako to vyzerá?

Vilo: Dík, dobre sa to počúva. Najťažšie boli začiatky, ale po pár rokoch tréningu to už ide pomaly samo. Staré triky si naskillujete a tie nové sa učia ľahšie.

Robo: Ako si na tom so sponzoringom? Dostáva sa ti nejakej materiálnej, alebo finančnej podpory?

Vilo: Túto sezónu som zmenil sponzorov jak na Bike a to Slovenskú firmu CTM tak oblečenie od FOX, ďalej ma podporujú 711shopzone.sk, Leatt a a tetovacie štúdio Tribo Tattoo .
Sponzoring mám materiálnej podpory. Od CTM akurát netrpezlivo čakám na nové biky. Fox ma zásobuje komplet oblečením, leatt chráničmi a v Tribo Tattoo mi maľujú na telo .

Robo: Ako si na tom s psychickou podporou? Rodina Ti pomáha? Kamaráti?

Vilo: S psychickou podporou som na tom docela dobre , rodina ma najviac podporuje ako môže a kamaráti tiež.

Robo: Koľko Ťa stojí Freestyle MTB na rok? Tripy, hardware, tréningy, to musí byť veľmi drahé predsa. Predávaš vyhrané veci?

Vilo: Túto položku sa snažím nepočítať, je to veľa za celú sezónu ale keď ten šport milujete investujete do tohto skoro všetko. Najviac asi na cestovanie, tréningy.

Robo: Kedy a ako si začal s jazdením ? Čo ťa k tomu viedlo ?

Vilo: S jazdením som začal v 15 po pár rokoch futbalu a kanoistiky. K biku ma priviedol skvelý týpek Peťan, ktorý mi dal inšpiráciu, zmysel v biku atď.. Dík moc Peťan R.I.P!

Robo: Čo ťa motivuje k jazdeniu ?

Vilo: Ten pocit z novo naučených trikov, adrenalín , vyhraté contesty a možno lepšia budúcnosť.

Vzdal by si sa toho ?

Ride or Die!!


Robo: Ďakujeme za rozhovor, na záver môžeš niečo povedať čitateľom, fanúšikom, fanúšičkám (:

Vilo: Ja ďakujem tiež, chcel by som a poďakovať sponzorom , rodičom a aj fanúšikom. Riderom popriať veľa nových trikov a hlavne veľa nových či už legal alebo ilegal spotov !

Video edit Vilo Križan!!!








loader