Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Fotoreport: Board Paradise Dirt Session (Prievidza)
23.9.2012     |     robo Sekcia: Bike / Reportáže

Fotoreport: Board Paradise Dirt Session (Prievidza)


Pocet zobrazeni: 1497

22.9.2012 „Sewer.sk“ zavítal do Prievidze, kde sa konal „Board paradise Dirt session“.
Spočiatku to vyzeralo tak, že sa akcia zruší kvôli nepriaznivému jesennému počasiu. No napokon všetko dobre dopadlo a všetko prebehlo presne podľa očakávania na slušnej úrovni. Aj napriek slabšej účasti jazdcov ľudia mali na čo pozerať. Predstavili sa nám známe tváre ako: Libor Pálenik, Jakub Rusnak, Martin Sitaš, Radoslav „Čajo“ Čajka, Marek Žabka, Patrik Molnár, Patrik "Pulec" Masár ...
Chalani celkom hrotili, vôbec sa nešetrili. Hneď bolo vidieť, že chceli hojnému publiku predviesť čo sa v nich skrýva.
Padali veci ako „Nofoot can can“ bol pokus o "Flip whip" cez prvý dirt (Soo close) od Jakuba Rusnaka, Vilo Križan si dal „720°“ ktorá mu zaistila aj výhru Best trick. Ďalej ste mohli vidieť „Barspin to x-up“ v podaní Martina Sitaša, Marek Žabka dával „Flair“ ako pán. Čajo si dal napriek poranenej nohe „Backflip“ a nejaké pokusy o „360° whip“. Patrik „Pulec“ Masár to aj tak zabil keď načisto odišiel „Decade“ samozrejme nesmel chýbať ani „Onehand X-up“ ktorý dal naozaj skvelo.
Chalani si odniesli za svoje úsilie mnohé vecné ceny, ktoré do súťaže daroval: Board Paradise, Oc Korzo, Kakobikes, Elitebikes & Batterydrink.

Veľká vďaka patrí Marekovi Žabkovi, Patrikovi, Masárovi & Liborovi Páleníkovi, ktorý mali celu túto udalosť na svedomí a ďakujeme im zato že nás pozvali a zato ako poďakovanie prinášame tento report.

Prievidza Respekt!!!


Vyhodnotenie:

BMX:

1. L. Páleník
2. P. Molnár
3. M. Žabka

MTB:

1. J. Rusňák
2. M. Sitáš
3. V. Križan

Best trick:

1. V. KriŽan

loader