Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Bike profil: pastwo
3.1.2007     |     pastwo Sekcia: Bike / Rozhovory

Bike profil: pastwo


Pocet zobrazeni: 5068

Starý pes! Pastwo, pastwoš, emak... také hovado čo furt čosi robí, až kým sa bude dať nejak využívať a zneužívať naš systém, hehe... V súčastnosti už len jazdi freestyle MTB a stara sa o Sewer a Skatepark. Teda keď nerátame jeho občasné resety ako je napr video v sekcii MyPrejt!


Nazdar pastwo, povedz dačo o sebe:
Zdarec, meno moje pastwo, určite ma všetci poznajú a kto ma nepozná, tak mu ďakujem, lebo na nič nemám čas, haha.

A niečo viac?
Jazdím Freesyle MTB, street kedysi najviac, teraz skor skateparky a začínam troška aj dirt.

Ako si sa k tomu vlastne dostal?
Extrémne športy ma zaujímajú už od malička, ale začalo to, keď som videl prvý raz Tonyho Hawka. Začal som so skejtom, ale došiel som na to, že v tej diere kde bývam to nemá význam (teraz už hej, keď mamá skatepark), tak som si postavil takú malú BMXu na ktorej som začal blbnúť. No a potom sa mi začali viac páčiť väčšie bajky, tak som si kúpil Felta, ktorý bol ale viac na zjazd ako Street. V lete 06 som poskladal novú mašinku Norco One25. Momentálne jazdím na bajku NS Suburban osadený relatívne dobrými komponentami, snáď to vydrží on, aj ja, heh.

Kde jazdíš?
Skatepark Nová Bystrica, Ostrava, Frydek Místek, Karviná, chcem tento rok prejst všetky lepšie parky v ČR a SR.

Jasne, takže dakovačka!
Ďakujem filozofovi, že sme založili LZK, chalanom zo Seweru, že sme sa spojili v jedno. Chalanom z klubu, že ma posunuli dalej. Chalanom z Ostravy, že ma posunuli ešte dalej. Chalanom z domu, že mi pomohli postaviť skatepark. A tak celkovo ďakujem všetkým fanúšikom Seweru.




BIKE FOR FUN
Čekuj prvé, 2 roky staré, video:



loader