Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Začiatok betónovej horúčky
13.7.2012     |     pastwo Sekcia: Board / Rozhovory

Začiatok betónovej horúčky


Pocet zobrazeni: 2132

Raz som uvidel šialené obrázky plánovaného skejtbord parku ktorý, sa mal za zvukov fanfár a priľahlej mediálnej aj jazdeckej pozornosti stavať v mestečku, ktoré vonia celulózou a celkom sme si zvykli. Jednoznačne vďaka premyslenosti vznikla šialená betónová masa usporiadaná do misiek určených na poletovanie, brúsenie a iné činnosti, ktoré vedú k utopeniu sa pod hladinou bazéna.

Pretože som toto vedel, rozhodli sme sa s naším šialeno mužským osadenstvom hýbať het smer luhy a háje ružombergska. Oázu nemal ťažké nájsť gúgl, pomohol deň predtým a šli sme naisto s ľahkou opicou vo vrecku. Ľahká opica nepomohla našej mužnosti a preto sme sa ju namiesto topenia v bazéne snažili vykoristiť ďalším prípitkom blahého charakteru. Takto to pokračovalo za hudby besnenia koliesok, mentálnej degradácie kolobežkárov a iných malých detí, ktorých klapky na očiach dávali zabrať adrenalínu v krvi tých počestnejších. Oskar divoký svietil nám na oči a my sme pirátili ďalej.

Ďalej odsypával aj bez trik pre všetky kategórie jazdcov a priemyselného určenia. Za zvukov gitár pod drobnohľadom SOZY, Slovgramu a iných súkromných organízácií so zvereným výkonom štátnej moci sa príduvším jazdcom jazdilo ľahko, tak že striekala krv. Pomalý človek nevedel rovno foťak držať tak pieklo na kark. Samozrejme sa všetci lamentovali, ale nikomu nevadilo, padali froň bora, skreče, meče hroty, otočné bary a hentake oné čo šeci viete z fotiek a amerických filmov. Pár kolobežkárov si odrelkalo svoje kolienôčka a išli si ich pofúkať ku mamine, ktoré im ihneď ako svojím ratolestiam dávali rady do života ako znepríjemňovať pobyt v skateparku ostatným.

Hviezdy svietili, východné pobrežie uznávalo vhodnosť bazéna aj oný na nafukovacích koliečkách lietali dobre a ďaleko. Vecné ceny i kvapalného charakteru boli odovzdané. Počestný pocestný si naplnili zásoby tekutín, pitnej vody a bielkovín v priľahlom tesku, pretože ich čakal mrzutý výlet ku medveďom za malinamy na brdô.

Tam sa stretla kopa ľudí, ktorá kombinovala, teda sa bavila, spievala, buntošila medvede do rána. Pirátotechnika nesklamala a tak sme mohli ráno vítať so slnečnými očami na hlave. Chvíľu pitná voda v parku s následkom cesty domov. Krásne bolo, oplatí sa.


foto, text: Polovičný delfín

loader