Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
WINTER FILES: Nové Mesto nad Váhom trip!
19.6.2012     |     pastwo Sekcia: Board / Rozhovory

WINTER FILES: Nové Mesto nad Váhom trip!


Pocet zobrazeni: 1310

Do nášho redakčného šuflíka sa často krát dostane zaujímavý materiál. Sem tam sa ale stane, že nie je čas, alebo prostriedky na to, aby sme ho spracovali a uverejnili. Preto som sa rozhodol, že Vám prinesiem Winter Files. Sú to tripy, reporty, fotogalérky, videá, ktoré sú staršieho dáta, no zatiaľ neboli uverejnené. Verím, že sa budú páčiť!

Začať treba z ostra, takže Vám servírujem ako prvý veľký report z tripu do skatepark haly v Novom meste nad Váhom. Občianske združenie Skatepark Nová Bystrica sa tam vybralo. Som v ňom aj ja, takže som neváhal kamerovať a fotiť čo sa dalo.

Výlet to bol naozaj vydarený, do haly sa určite oplatí prísť pozrieť a pojazdiť. Je síce už leto a kúpalisko je krajšia predstava, no nebude stále iba pekne a vtedy presne viete kam ísť!

Tripu sa zúčastnili chalan z OZ a prišli lokáli, Žilinčania a Kysučania. Veľká vďaka patrí (Lapšovi), ktorý nám poskytol vstup zdarma.

Info o hale TU.

Záverom sa chcem ospravedlniť všetkým, ktorých som nahneval oneskoreným uverejnením. Veru, 6 mesačné meškanie už stojí za to, takže Pardón kamaráti.

Enjoy.





loader