Home Bike Board Music Graffiti Lifestyle
Fotoreport+ Výsledok Sewerskej party...
12.5.2012     |     halliday Sekcia: Music / Reportáže

Fotoreport+ Výsledok Sewerskej party...


Pocet zobrazeni: 6160

Ubehol presne týždeň od Sewerskej party- HKDS Warm Up a nám sa ešte stále trasú kolená a verte, že nie od strachu. Nie len, že akcia dokázala skutočnosť, že hip-hop a dokonca aj regionálny, dokáže stále rozprúdiť krv v žilách. Párty nemala len muzikálny charakter. Pomohla k tomu, aby sme mohli chlapcovi s detskou mozgovou obrnou kúpiť kočík a podporiť liečebný pobyt.
Koncert prebehol pod záštitou organizácie One Blood, portálu Sewer.sk.
Naším článkom sa chceme poďakovať všetkým účinkujúcim a nie len za ich excelentný výkon. Rešpekt: Boy Wonder, Spank, Shakul, Sever Zeme & Akai 4000, Dano & Kubez+ SKON, Gary, Halliday. Vystúpili bez nároku na honorár. Úcta a vďaka pre personál Zionu, Glamour studio, sponzorov, zvukára a samozrejme pre všetkých čo pomohli alebo sa prišli zabaviť!!!!

Zhrnutie finančných položiek:

Náklady za akciu: 382,62 €
Náklady za kočík: 446,34 €
Náklady za liečebný pobyt: 139 €

Prímy z koncertu: 934,7 €
Prímy zo Zionu: 300 €
Prímy zo sponzorov: 30 €

Zostatok po odpočítaní všetkých položiek: 296,74 € (O jeho využitie sa postará organizácia One Blood a bude o tom informovať pri ďalšom projekte. Časť bude použitá na nevyhnutné prevádzkové a administratívne náklady)

Vzhľadom na to, čo sa vďaka vám podarilo, sú tieto riadky minimálnou satisfakciou. Cez vaše spoločné kroky ste pomohli urobiť jeden obrovský krok pre chlapca a jeho rodinu. Rešpekt!!!!

Ponúkame vám zároveň fotoreport z akcie, ktorý nafotil Peťo z Glamour studia. Kvalitu asi netreba ani komentovať, veď posúďte samy. Ďakujeme!!!

loader